moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049

moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049

moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049 - opis izdelka

moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049 FunkciShelno spodnje perilo Coolmax Thermo je toplo elastično pletivo, idealno za hladnejše dni. Uporabljeni material zagotavlja odlične termoregulacijske sposobnosti in hkrati transport vlage iz telesa. Poleg tega vlakna, uporabljena s trajno vgrajenimi ioni srebra, prinašajo visoke in trajne antibakterijske lastnosti. Coolmax Thermo je trpežen, dimenzijsko stabilen in zelo elastičen. Spodnje perilo lahko uporabljate kot prvo ali drugo plast in je primerno za celodnevno nošenje, zimske športe in prostočasne dejavnosti. Znamka z dodatkom srebrnih ionov Toplo termo spodnje perilo je v notranjosti intenzivno česano Visoke trajne antibakterijske lastnosti Hiter transport vlage iz telesa in odlična termoregulacijska sposobnost Prefinjen kroj Privlačen videz Primerna kot prva in druga plast Ravni šivi Coolmax EcoMade tehnologija Prišli smo do še ene novosti v ponudbi materiala Coolmax Ecomade, ki jo boste zdaj našli v novi seriji Coolmax Thermo. Posteljnina ohranja enake lastnosti in prednosti kot prej in je hkrati okolju prijaznejša. Vlakna vsebujejo visok delež recikliranega materiala (97%) in s tem ublažijo vpliv na okolje. Narejen je iz rabljenih plastičnih steklenic, ki so v šestih korakih preoblikovane, da služijo kot osnova naših funkciShelnih oblačil. Novi material še bolje odstrani vlago iz telesa in ves čas njegovega nošenja se boste počutili odlično. MATERIAL COOLMAX THERMO S tem boste naredili nered. Situacija, s katero se lahko spopadejo funkciShelna oblačila Sensor Thermo, je neizmerna. Norveški vzorci igrivo prekašajo črno. Segreje se, v njem pa ni peresa. SoSimply, zahvaljujoč popolni termoregulaciji boste preživeli ledeni pekel. Končana poezija. Hoodiji in puloverji » Hoodis » moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049

Ta izdelek najdete v skupini Spodnje perilo, pripada znamki Sensor, je izdelan v velikosti 2XL.

Izdelek moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049 spada v skupino izdelkov Spodnje perilo -, je v ponudbi blagovne znamke Sensor, je izdelan v velikosti 2XL.

Ta izdelek je v kategoriji Moško spodnje perilo, je v ponudbi blagovne znamke Sensor, velikost je 2XL.

moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049 - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Spodnje perilo, Spodnje perilo -, Moško spodnje perilo, Gorčica, Moške spodnje majice
ZnamkaSensor
Velikost2XL

moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049 - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049 - drugi zanimivi izdelki

moški majica Sensor Coolmax Thermo gorčica / črna 20200049 - kako najti najboljšo ponudbo?