Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB

Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB

Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB - opis izdelka

Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB Moška prešita jakna NORDBLANC TRUNK, polnjena z votlimi vlakni FURTHERM®.Prešita jakna je primerna za blago zimo ali kot prehodna jakna za pomlad ali jesen, odlično se prilega in je izdelana iz lahkega materiala. Zaradi zračne toplotne izolacije FURTHERM® ohranja telo toplo in zagotavlja potrebno toplotno udobje. Votla vlakna    Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. Majhna teža  Lahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. Tehnologija: FURTHERM® Dihajoče toplotno izolacijsko polnilo. Ohranja telo toplo in udobje. V ekstremnih vremenskih razmerah se kopiči v telesu toploto, ki jo pozneje spet sprosti, s čimer pomaga ohranjati potrebno telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in priročnost pri vseh dejavnostih. Jakne » Zimske jakne » Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB

Izdelek Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB spada v skupino izdelkov Moške jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 3XL.

Ta izdelek je v kategoriji Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 3XL.

Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne, Zimske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB - drugi zanimivi izdelki

Moški prešite jakna Nordblanc Prtljažnik NBWJM6918_SDB - kako najti najboljšo ponudbo?