Klarstein Naprava za navijanje ročne ure Hanoi 4, 4 kom ur, 3 hitrosti, 4 režimi, bambus

Klarstein Naprava za navijanje ročne ure Hanoi 4, 4 kom ur, 3 hitrosti, 4 režimi, bambus

Klarstein Naprava za navijanje ročne ure Hanoi 4, 4 kom ur, 3 hitrosti, 4 režimi, bambus

Kako najti najboljšo ponudbo?

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 134 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Klarstein Naprava za navijanje ročne ure Hanoi 4, 4 kom ur, 3 hitrosti, 4 režimi, bambus - opis izdelka

Vse se vrti okoli odlične obdelave. Z napravo za navijanje ure Klarstein Hanoi 4 so vaši elegantni družabniki vedno pripravljeni za uporabo in je za njih idealno poskrbljeno. Avtomatske ure so shranjene v napravi in se ves čas navijajo s pomočjo 4 režimov obračanja in 3 različnimi hitrostmi, ki simulirajo gibanje zapestja. Obračanje je dobro za urin mehanizem, ker učinkovito deluje proti strjevanju olja. Stojalo za ure Hanoi 4 prepriča s svojo elegantno konstrukcijo iz bambusa, ki je stilsko primerna za katerikoli prostor. Upravljalna plošča iz krtačenega aluminija doda konstrukciji nenadomestljiv sijaj, pri čemer prozorno okno, ki je vidno od zgoraj in od spodaj, je narejeno iz akrilnega stekla in omogoča razgled na avtomatske ure. S svojimi skromnimi merami in tudi zahvaljujoč tihemu mehanizmu se lahko naprava za navijanje ur položi direktno na nočno omarico ali v drugih tihih prostorih. Opozorilo: ure na sliki niso v paketu.

Izdelek Klarstein Naprava za navijanje ročne ure Hanoi 4, 4 kom ur, 3 hitrosti, 4 režimi, bambus ima kodo EAN 4060656104800.

Klarstein Naprava za navijanje ročne ure Hanoi 4, 4 kom ur, 3 hitrosti, 4 režimi, bambus - parametri izdelka

Klarstein Naprava za navijanje ročne ure Hanoi 4, 4 kom ur, 3 hitrosti, 4 režimi, bambus - zgodovina cen in razpoložljivosti

Klarstein Naprava za navijanje ročne ure Hanoi 4, 4 kom ur, 3 hitrosti, 4 režimi, bambus - drugi zanimivi izdelki