nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 18,55 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822 - opis izdelka

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822 Lahke in nizke moške nogavice za pohodništvo v toplem vremenu. Naslednik poti WoolFusion. Višina nad gležnjem. Pojdite kamor stojijo vaše noge. Peljali vas bodo daleč, tako da lahko računate na te Bridgedale pohodniške nogavice. Zasnovani so tako, da so vaša stopala suha in udobna tudi v toplih poletnih dneh. Merino volna odstrani znoj s kože in se segreje, tudi če je mokra. Peta konstrukcije bo zagotovila, da so nogavice pravilno nameščene na noge - tako da ne bodo zložene, mehurji in udarci pa postanejo za vas neznan izraz. Endurofil nit zagotavlja dolgoživost nogavic. Zahvaljujoč postopnemu zategovanju vsake preje in kasnejše pare med proizvodnjo, je velika in se ne skrči. Ključne funkcije Višina nad gležnjem. Tako nizke kot gležnjeve škornje. Popolna odstranitev vlage in polnilo. Trajna konstrukcija. Ima obliko in nikoli ne trči. Made in UK, doživljenjska garancija. 29% volna Merino 9% nov val 42% najlon / poliamid 19% Endurofil ™ / polipropilen 1% Lycra® / Elastan Nogavice » Trekking » nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822

Izdelek nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822 spada v skupino izdelkov Moške nogavice od znamke bridgedale, velikost je 12-14, 5, UK, XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Nizke nogavice, pripada znamki bridgedale v velikosti 12-14, 5, UK, XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice, Nizke nogavice
Znamkabridgedale
Velikost12-14, 5, UK, XL
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj black/silver/822 - kako najti najboljšo ponudbo?