nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 18,55 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810 - opis izdelka

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810 Lahke in nizke moške nogavice za pohodništvo v toplem vremenu. Naslednik WoolFusion Trail. Višina nad gležnjem. Pojdite tja, kamor vas bodo noge nosile. In to vas bo odpeljalo daleč, zato se lahko zanesete na te pohodniške nogavice Bridgedale. Zasnovane so tako, da bodo vaše noge suhe in udobne tudi v toplih poletnih dneh. Stenji iz merino volne se znojijo s kože in segrevajo tudi, ko so mokri. Konstrukcija pete Y zagotavlja, da so nogavice pravilno nameščene na nogah - tako se ne bodo zrušile, pretisni omoti in modrice pa bodo za vas postali neznan izraz. Endurofil vlakna nudi nogavicam dolgo življenjsko dobo. Zahvaljujoč postopnemu zategovanju vsake preje in kasnejšemu parjenju med proizvodnjo so dimenzijsko stabilni in se ne krčijo. Ključne značilnosti Višina nad gležnjem. Nizki in gleženjski čevlji. Odlično upravljanje vlage in oblazinjenje. Trpežna konstrukcija. Ohranja obliko in se nikoli ne trči. Izdelana v Veliki Britaniji, doživljenjska garancija. 29% merino volne 9% Nov val 42% najlShe / poliamida 19% Endurofil ™ / polipropilen 1% Lycra® / Elastan Nogavice » Trekking » nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810

Izdelek nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810 najdete med izdelki v skupini Moške nogavice od znamke bridgedale, velikost je 12-14, 5, UK, XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Nizke nogavice, pripada znamki bridgedale v velikosti 12-14, 5, UK, XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3,5-5)
VelikostXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice, Nizke nogavice
Znamkabridgedale
Velikost12-14, 5, UK, XL
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Uspešnost gleženj silver/navy/810 - kako najti najboljšo ponudbo?