Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264

Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264

Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 19,30 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264 - opis izdelka

Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264 Nenavadno je, kaj vse lahko narediš, da dobiš razgled z vrha. Po licih se ti zliva znoj, sonce pa te neusmiljeno žgečka po vratu. Od nog je prašno, a po drugi strani veš, da je tam spodaj vse v redu. Razen prahu. Poletne pohodniške nogavice iz volne merino učinkovito odvajajo vlago in pri njih je veliko manjša verjetnost nastanka mehurjev. Oblazinjenje T2, katerega konstrukcijo z ročico v ročici je izdelal severnoirski Bridgedale, ščiti stopalo pred močnimi udarci. Ker so te nogavice pletene drugače kot večina drugih nogavic na svetu, se lahko zanesete, da bodo ostale prijetno mehke tudi po nekaj dneh nošenja. S tem parom se boste po gorah potepali do deset let: toliko časa namreč zdržijo.Ključne lastnosti Višina: gleženj Teža: zelo majhna (poleti) Sestava: sestava: 39 % merino volna, 59 % najlon/poliamid, 2 % elastan/likra® Hitro odvajanje vlage za suha stopala Usmerjeno oblazinjenje T2 preprečuje močne udarce Konstrukcija, ki preprečuje zmečkanje pod jezikom čevlja 3D oblika pete, ki se ne napihne in se prilega stopalu Ploski šiv na prstih povečuje udobje Ohranja obliko in se nikoli ne skrči Doživljenjska garancija za proizvodne napake Izdelano v Veliki Britaniji Nogavice » Športne nogavice » Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264

Ta izdelek najdete v skupini Ženske nogavice, je v ponudbi blagovne znamke bridgedale, je izdelan v velikosti 3-4, 5, S, UK v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Izdelek Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264 spada v skupino izdelkov Nizke nogavice, pripada znamki bridgedale v velikosti 3-4, 5, S, UK, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264 - parametri izdelka

VelikostL (7-8,5) UK
VelikostM (5-6,5) UK
VelikostS (3-4,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Ženske nogavice, Nizke nogavice
Znamkabridgedale
Velikost3-4, 5, S, UK
E-trgovinaGamisport.si

Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264 - drugi zanimivi izdelki

Nogavice Bridgedale Pohod PANJ T2 Poslanec Nizke ženske sredi grey/surf/264 - kako najti najboljšo ponudbo?