Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 16,49 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195 - opis izdelka

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195 Ne iščete optimalnega vremena ali optimalnega terena. Cenite svobodo in raznolikost, ki ju najdete na gorski poti. En dan vas peče sončna vročina, drugi dan pa se ženete z vetrom. Vedno se lahko zanesete na podporo tekaških nogavic Bridgedale, katerih tanjša konstrukcija je posebej prilagojena ženskemu stopalu. Za razvoj teh nogavic je dve leti delalo trideset britanskih amaterskih tekačev. Njihova končna ocena je bila nedvoumna: ne vidimo več nobenih napak. Ključne funkcije Višina: gleženj Gramatura: zelo nizka (spomladi, poleti, jeseni) Polnilo: srednje Sestava: sestava: 33 % merino volna, 64 % najlon/poliamid, 3 % elastan/likra® Hitro odvajanje vlage zagotavlja nova tehnologija LYCRA® DRY Oblazinjenje T2 na peti, prstih in gležnju preprečuje nastanek udarcev in mehurjev Kompresija okoli gležnjev in sredine stopala spodbuja stabilnost Tesno prilegajoča se manšeta preprečuje vdor umazanije v nogavico Široka konica omogoča, da se prsti raztegnejo v naravni položaj Nogavice obdržijo svojo obliko in se nikoli ne skrčijo Doživljenjska garancija za proizvodne napake Izdelano v Veliki Britaniji Nogavice » Športne nogavice » Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195

Ta izdelek je v kategoriji Ženske nogavice, je v ponudbi blagovne znamke bridgedale, je izdelan v velikosti 3-4, 5, S, UK v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Izdelek Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195 najdete med izdelki v skupini Nizke nogavice, pripada znamki bridgedale v velikosti 3-4, 5, S, UK, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195 - parametri izdelka

VelikostL (7-8,5) UK
VelikostM (5-6,5) UK
VelikostS (3-4,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Ženske nogavice, Nizke nogavice
Znamkabridgedale
Velikost3-4, 5, S, UK
E-trgovinaGamisport.si

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195 - drugi zanimivi izdelki

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka ženske damson/195 - kako najti najboljšo ponudbo?