nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325

nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325

nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 15,95 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325 - opis izdelka

nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325 Če želite začutiti hladen sunek vetra, morate teči po poti do samega konca. Le tam, kjer naslednja cesta vodi le navzdol. Soočite se z zahtevno nalogo, toda z vašo odločnostjo in tekaškimi nogavicami Bridgedale na nogah ste na dobri poti v vročem vremenu. Pri njihovem razvoju je sodelovalo trideset britanskih amaterskih tekačev, ki so dve leti zbirali njihove komentarje in nekega dne ni bilo več do česa, da bi se pritožili. Ključne lastnosti Višina: do gležnja Teža: zelo nizka (poletje) Tapetništvo: spodnje Sestava: 37% poliester / Coolmax®, 60% najlon / poliamid, 3% elastan / Lycra® Hitra tehnologija LYCRA® DRY in vlakna Coolmax® zagotavljata hitro odstranjevanje vlage T2 oblazinjenje na peti, prstih in gležnjih preprečuje udarce in podplutbe Stiskanje okoli gležnjev in na sredini stopala spodbuja stabilnost Tesno prilegajoča manšeta preprečuje vdor umazanije v nogavico Široka konica vam omogoča, da prste iztegnete v naravni položaj Nogavice imajo obliko in nikoli ne trčijo Doživljenjska garancija za proizvodne napake Izdelano v Veliki Britaniji Nogavice » Športne nogavice » nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325

Izdelek nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325 spada v skupino izdelkov Nizke nogavice, pripada znamki bridgedale, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5)
VelikostM (6-8,5)
VelikostS (3-5,5)
VelikostXL (12+)
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Nizke nogavice
Znamkabridgedale
E-trgovinaGamisport.si

nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325 - drugi zanimivi izdelki

nogavice BRIDGEDALE TRAIL RUN UL T2 CS NIZKA Red/325 - kako najti najboljšo ponudbo?