OneConcept Caribbean Blue, hladilec zraka, svežilec zraka, ventilator, 70 W #487

OneConcept Caribbean Blue, hladilec zraka, svežilec zraka, ventilator, 70 W #487

OneConcept Caribbean Blue, hladilec zraka, svežilec zraka, ventilator, 70 W #487

Kako najti najboljšo ponudbo?

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 59 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

OneConcept Caribbean Blue, hladilec zraka, svežilec zraka, ventilator, 70 W - opis izdelka

Prinesite v svoj dom hladen vetrc s Karibov. Hladilec zraka Caribbean Blue proizvajalca oneConcept, bo zagotovo vnesel v vaš dom sveež zrak v najtoplejših poletnih dneh. Ta uporabna naprava je kombinacija ventilatorja, klimatizacijske naprave in svežilca zraka.Ko se uporablja kot ventilator, svoje lamele pomika v treh hitrostnih stopnjah, horizontalno ali vertikalno in osvežuje z vetrom, kjer zrak dobesedno stoji. Na ta način naprava poganja kar do 400 m³ zraka na uro. Ko se vključi funkcija hlajenja, začne hladilec z izparevanjem vode iz svoje 4 litrske posode, nakar se zrak občutno v kratkem času shladi. Ta proces je povsem utemeljen na fizikalnih principih, zato je možno hlajenje brez dodatnih sredstev pri zelo nizki potrošnji električne energije, samo 70 W. za povečanje moči hlajenja, lahko priložene paketke ledu zmrznete in postavite v posodo – ali v prostornino posode položite kocke ledu.Za razliko od običajnih klimatizacijskih naprav, za postavljanje hladilca zraka oneConcept ne obstajajo nikakršne omejitve. Potrebna ni niti instalacija izpušne cevi: postavite Caribbean Blue kamor želite in potrebujete ohranjanje hladnega prostora. Pri tem pomagajo tudi 4 koleščki s katerimi je naprava povsem preprosta za premikanje.Poseben bonus je to, da se lahko naprava uporablja tudi kot osvežilec zraka, ne zgolj za klimatizacijo. Ves zrak, ki ga naprava srka z ventilacijskim sestavom, prehaja skozi enostaven a učinkovit filtracijski sestav, ki je grožnja za prah. Vse filter je možno odstraniti in ročno očistiti. V poletnih mesecih bo osvežilec zraka hitro poskrbel za znatno boljšo notranjo klimo različnih prostorov. Vse funkcije, pa tudi hitrost delovanja ventilatorja se namešča s pomočjo 6 velikih tipk na zgornji strani naprave.Hladilec zraka Caribbean Blue proizvajalca oneConcept osvaja tudi s svojim dizajnom. Beseda teče o kompaktni napravi, ki odgovarja mnogim prostorom v katere se vrteče ventilatorje ne more namestiti. Njegova konstrukcija iz lepe črne plastike z belimi robovi, se preprosto čisti z vlažno krpo.Dostopne barve: črna/bela, bela/črna (proizvod 10028180)

Izdelek OneConcept Caribbean Blue, hladilec zraka, svežilec zraka, ventilator, 70 W #487 je dodeljena koda EAN 4260395869149.

OneConcept Caribbean Blue, hladilec zraka, svežilec zraka, ventilator, 70 W - parametri izdelka

OneConcept Caribbean Blue, hladilec zraka, svežilec zraka, ventilator, 70 W - zgodovina cen in razpoložljivosti

OneConcept Caribbean Blue, hladilec zraka, svežilec zraka, ventilator, 70 W - drugi zanimivi izdelki