Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 22,31 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra - opis izdelka

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra - zagotavlja maksimalno zaščito glave pri kolesarjenju, rolanju, rolkanju, rolkanju ali vožnji s skuterjem- ima 13 prezračevalnih odprtin- tehta le 155 g, je izjemno lahek in ne predstavlja nepotrebnega bremena- notranji sloj je izdelan iz pene EPS, ki ne absorbira le sile udarca ob padcu, temveč tudi dobro absorbira vibracije Dovod d pri vožnji po neravnih površinahSodobna kolesarska čelada, ki zagotavlja največjo varnost in je hkrati elegantna? Takunds, kot je kolesarska čelada Spokey CHERUB, ki vam bo zaradi najnovejših sodobnih tehnologij, trpežnih materialov, edinstvenega dizajna in edinstvenih barv omogočila, da boste izstopali med drugimi, ne glede na to, ali vozite kolo, rolerje, rolko ali skuter. Zagotavlja popolno zaščito glave pred nevarnimi poškodbami in odrgninami, do katerih lahko pride pri začetnikih med učenjem vožnje, pa tudi pri izkušenih drsalcih med dinamično vožnjo.Lahka in trpežna otroška čelada s 13 zračnimi odprtinamiOtroška kolesarska čelada Spokey CHERUB je nujna oprema! Ne glede na to, ali ste popoln začetnik ali izkušen voznik, se nesreče dogajajo vsem in vsi se lahko poškodujemo. Da bi zmanjšali tveganje poškodb, je priporočljivo nositi čelado in ščitnike. Kolesarska čelada Spokey CHERUB zagotavlja zaščito glave in med uporabo ni nepotrebno breme, saj tehta le 155 g. Odlično ščiti pred poškodbami in je izjemno trpežna. Notranji sloj čelade je izdelan iz pene EPS, ki absorbira vibracije, ki nastanejo pri vožnji po neravnih površinah, in zelo dobro absorbira silo udarca ob padcu. To je idealna izbira za vse, ki se odločajo za drsalno avanturo.Popolna zaščita glaveKolesarska čelada Spokey CHERUB ima certifikat CE in je skladna s standardom EN1078, kar pomeni, da je opravila vse potrebne varnostne teste. Poleg maksimalne zaščite glave zagotavlja tudi maksimalno udobje med vožnjo, ki ga zagotavlja 13 prezračevalnih odprtin! Ni vam treba skrbeti za velikost čelade - kolesarska čelada Spokey CHERUB ima sistem prilagajanja Head Lock v območju 48-52 cm ali 52-56 cm (odvisno od izbrane velikosti). Uporabljena varnostna sponka vam omogoča, da prilagodite stalno velikost traku, ter zagotavlja enostavno zapenjanje in odpenjanje čelade.Parametri:pravilnik: Head Lock - 52-56 cmodlična zaščita čela in zadnjega dela glavehitro zapenjanje pod vratomzunanja površina: V kalupu: PC, v kalupunotranji sloj: črn EPSštevilo prezračevalnih odprtin: 13teža: 155 gcertifikat: CE, EN 1078 Kolesarjenje za otroke » Otroške čelade » Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra

Izdelek Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Spokey, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra - parametri izdelka

IntrastatKoloběžky-1,50-95039099
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaSpokey
E-trgovinaGamisport.si

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra - drugi zanimivi izdelki

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 52-56 cm, roza in modra - kako najti najboljšo ponudbo?