Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV

Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV

Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 90,34 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV - opis izdelka

Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV Moška ultra lahka spomladanska jakna iz nepremočljivega in vodoodbojnega materiala vas bo zaščitila pred spomladanskim deževjem in ne bo pihala skozi. Uporabite ga lahko posebej za lahke sprehode v naravi ali v mestu. Mrežna podloga zagotavlja boljšo zračnost in udobje pri nošenju, čeprav imate pod jopičem Self majico s kratkimi rokavi. Ugodnost Vodoodbojen Ščiti površino pred vdorom vode in odbija vlažnost zraka. Nizka teža Lahek material vam omogoča udobje in neomejeno gibanje. Diha Pomaga pri uravnavanju telesne temperature in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. Odporen na veter Lahko prenese močne sunke vetra in poskrbi za prijetno počutje tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. Materiali in vzdrževanje Zunanji material: 72% najlon 28% poliester - vodni stolpec 5.000 mm, zračnost 5.000 g Podloga: 100% poliester Da bi ohranili dolgo življenjsko dobo športnih in tehničnih oblačil, je treba biti pozoren na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Jakne » Outdoor jakne » Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV

Izdelek Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV najdete med izdelki v skupini Moške jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 3XL.

Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV - zgodovina cen in razpoložljivosti

Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV - drugi zanimivi izdelki

Panská pomlad jakna Nordblanc Sodelujte NBSJM7165_MZV - kako najti najboljšo ponudbo?