Power Dynamics RC80 12

Power Dynamics RC80 12", Aluminijasti kovček za plošče,Ohišje za gramofonske plošče, 80 LP plošč

Power Dynamics RC80 12

Najnižja cena v zadnjih 60 dneh: 82,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Power Dynamics RC80 12", Aluminijasti kovček za plošče,Ohišje za gramofonske plošče, 80 LP plošč - opis izdelka

Priročen kovček za varen prevoz 12' gramofonskih plošč.Enostavno vzdrževanje aluminijastega ohišja z notranjim oblazinjenjem iz pene.Lahka omarica z ročajem in nogami.Power Dynamics RC80 je klasičen kovček za plošče, ki ohrani 12' gramofonskih plošč in jih varuje med prevozom na drugo mesto. V njegovi črni penasti notranjosti so gramofonske plošče optimalno zaščitene pred prahom in vlago in poleg tega so tudi stilsko predstavljeni v moderni alumijinasti zasnovi.Ni važno, kam ga postavite, nizka teža in ergonomsko zasnovan ročaj zagotavljata nemoten prevoz. Zaradi priročnega oblikovanja se lahko plošče nameščajo ena na drugo. Da bi bile plošče zaščitene pred tatovi, se lahko zaklene s ključem, ki je vključen v dobavi. Zaščitni kovinski robovi ščitijo pred morebitnimi poškodbami.Varno in kompaktno: S kovčkom za 12' plošče Power Dynamics RC80 bo varen prevoz plošč na naslednji koncert zagotovljen.Barve, ki so na voljo: črna, srebrna (izdelek 10031117).

Power Dynamics RC80 12", Aluminijasti kovček za plošče,Ohišje za gramofonske plošče, 80 LP plošč - zgodovina cen in razpoložljivosti

Power Dynamics RC80 12", Aluminijasti kovček za plošče,Ohišje za gramofonske plošče, 80 LP plošč - drugi zanimivi izdelki

Power Dynamics RC80 12", Aluminijasti kovček za plošče,Ohišje za gramofonske plošče, 80 LP plošč - kako najti najboljšo ponudbo?