Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra

Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra

Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 16,49 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra - opis izdelka

Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra NILS Extreme MTW08 je čelada za prosti slog, ki poskrbi za varno vožnjo s skuterjem, rolkami ali rolko.Model MTW08 je izdelan s tehnologijo In-mold, pri kateri je konstrukcija sestavljena iz ekspandirane polistirenske pene, vbrizgane v zunanjo polikarbonatno lupino. Sila udarca se porazdeli po celotni površini trupa in se nadalje prenaša skozi penaste blazinice.Čelada je na voljo v dveh velikostih in ima sistem za enostavno nastavitev obsega glave z vrtenjem kolesca na zadnji strani čelade. Zaradi plastične zaponke na nastavljivem traku je uho MTW08 enostavno natakniti in sneti. Parametri Material: PC, EPS Zapenjanje: nastavljiv trak s plastično zaponko Sistem za krmiljenje tokokroga Tehnologija v kalupu Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra

Izdelek Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra najdete med izdelki v skupini Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Nils Extreme v velikosti 51-57 cm, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra - parametri izdelka

Velikost48 - 56 cm
Velikost51-57 cm
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaNils Extreme
Velikost51-57 cm
E-trgovinaGamisport.si

Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra - drugi zanimivi izdelki

Prosti slog čelada NILS Extreme MTW08 modra - kako najti najboljšo ponudbo?