Pulover HANNAH Esmail temna jeansa

Pulover HANNAH Esmail temna jeansa

Pulover HANNAH Esmail temna jeansa

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 137,23 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Pulover HANNAH Esmail temna jeansa - opis izdelka

Pulover HANNAH Esmail temna jeansa Ženski plašč Esmail zimski park je odličen spremljevalec vsakodnevnega mestnega gibanja in prostočasnih dejavnosti. Resstex 5000 nepremočljiv membranski material vas ohranja suh, medtem ko Duratherm Classic Synthetic Fleece and Heat Lining. Glavno zadrgo YKK pokriva loputa, žepi so stisnjeni, rokavi so zaključeni s peto, prsni žep je nato zadrgan, plašč ima tudi notranji žep. Kapuca s kapuco, podloženo s krznom, podolgovat zadnji del s smotorcyclef naredi eno oko za vami. Usnjeni okraski ali vrvica pasu so predali. Zložljiva kapuca z regulacijo / kapuca s krzneno podlogo / glavna zadrga YKK, prekrita z zavihkom / manšetami z zapiranjem s pritiskom na gumb / zadrgo / zadrgo / pasom za vrvico / podolgovat zadnji del s smotorcyclef / usnjenimi okraski in dodatki / 52% poliester + 48% poliamid / membrana Resstex 5000 Hannah zimski plašči Hannah primeren za potovanja in prosti čas Vrsta izdelka jakna Spol Ženske Dejavnosti Hannah Potovanja in prosti čas Jakne » Plašči » Pulover HANNAH Esmail temna jeansa

Izdelek Pulover HANNAH Esmail temna jeansa najdete med izdelki v skupini Zimski plašči od znamke Hannah, velikost je 44.

Ta izdelek najdete v skupini Ženski plašči, je v ponudbi blagovne znamke Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Pulover HANNAH Esmail temna jeansa - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaPlašči, Zimski plašči, Ženski plašči
ZnamkaHannah
Velikost44

Pulover HANNAH Esmail temna jeansa - zgodovina cen in razpoložljivosti

Pulover HANNAH Esmail temna jeansa - drugi zanimivi izdelki

Pulover HANNAH Esmail temna jeansa - kako najti najboljšo ponudbo?