Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra

Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra

Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra - opis izdelka

Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra Pelerina Kilpi TEAM RAINCOAT-U iz kolekcije TEAM za smučarske tekmovalce, trenerje in učitelje smučanja je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki vsak dan preživijo več ur na smučišču in želijo zanesljivo zaščito pred snegom in vetrom. Izdelana je iz izjemno lahkega membranskega materiala SIBERIUM z vodnim stolpcem 20000 mm/24h/m2 in popolnoma lepljenimi šivi, zato je enostavna za pakiranje in dovolj vodoodporna. Popolnoma nastavljiva kapuca s fiksnim vizirjem se lahko namesti tudi na čelado, pas pa se zategne z elastičnim trakom. Do žepov na hlačah lahko dostopate skozi luknje za zadrgo. Dežni plašč preprosto pospravite v žep z zadrgo na hrbtni strani in ga lahko uporabite tudi kot sedežno blazino. Kilpi RAINCOAT-U v moštvenih barvah bo na smučišču nepogrešljiv. Lastnosti izdelka Barva: Svetlo modra Spol: Šport: smučanje Specifikacija: SIBERIUM 30 000 2,5L 100 % POLIESTER Tkanina: 2 Rezanje: Široko Šivi: Nevidni, tapecirani Kapuca: fiksna, nastavljiva, ojačan vrh Žepi: 2 glavna žepa Zadrge: plastične Ovratnik: visok ovratnik Manšete: elastične Vodni stolpec: 20000 Prepustnost: 30000 Pas: Nastavljiva vrvica Drugo: zložljiv v zadnji žep, odsevni elementi Ventilacijske zadrge: ne Jakne » Dežne jakne in ponči » Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra

Izdelek Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra spada v skupino izdelkov Dežni plašči od znamke Kilpi, velikost je 3XL.

Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Plašči, Smučanje, Dežni plašči, Pončo
ZnamkaKilpi
Velikost3XL

Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra - drugi zanimivi izdelki

Smučanje dežni plašč Kilpi DEŽNI PLAŠČ-U svetlo modra - kako najti najboljšo ponudbo?