Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm

Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm

Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm - opis izdelka

Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm Izdelan je iz lahkih in varnih materialov. Čelada ima certifikat CE in je skladna s standardom EN1078. Te čelade so idealne za zaščito glave pri drsanju, rolkanju, kolesarjenju ali skuterju.Našim izdelkom postavljamo zelo visoke zahteve, zato poskrbimo, da se za njihovo izdelavo uporabljajo materiali najvišje kakovosti.Zavedamo se, da je pomembno, da se razlikujemo, zato dajemo poseben poudarek izvirnemu in dovršenemu oblikovanju. Čelade Spokey so izdelane v skladu z najnovejšimi trendi in najsodobnejšimi barvami.Za varnost in udobje otroka je zelo pomembno, da se čelada pravilno prilega. V čeladah Spokey so uporabljeni sistemi za nastavitev Head Lock, ki omogočajo optimalno prilagoditev čelade na obseg otrokove glave. Varnostna sponka omogoča enostavno pritrditev in odstranitev čelade. Zaradi zunanje plasti PVC in notranje plasti EPS čelada zagotavlja visoko zaščito pred poškodbami. Zofa FAIRY TAIL je bila zasnovana za dodatno zaščito čela in zadnjega dela glave. Čelada je opremljena s 6 prezračevalnimi odprtinami, ki učinkovito odvajajo toploto med intenzivno vožnjo. Te odprtine so zavarovane tudi z mrežo za zaščito pred morebitnim vdorom žuželk.Čelada je izdelana iz lahkega materiala. Njegova majhna teža zagotavlja udobje med fizično aktivnostjo.Parametri:regulacija: Head Lock velikost S 44-48 in velikost M 49-56 cmodlična zaščita čela in zadnjega dela glavezunanja površina: PVC notranji sloj: EPShitro zapenjanje pod vratomštevilo prezračevalnih odprtin: 6 + mreža proti žuželkamteža: 200+/-10 gcertifikat: CE EN 1078 Kolesarjenje za otroke » Otroške čelade » Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm

Izdelek Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Spokey v velikosti 49-56 cm.

Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm - parametri izdelka

Velikost44-48 cm
Velikost49-56 cm
IntrastatKoloběžky-1,50-95039099
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaSpokey
Velikost49-56 cm

Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm - zgodovina cen in razpoložljivosti

Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm - drugi zanimivi izdelki

Spokey VILA REP Otroška kolesarska čelada 49-56 cm - kako najti najboljšo ponudbo?