Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje.Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje.
23.11.2022 | Pisarna

Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje.

Štedilniki in pečice so nujni pomočniki v kuhinji za pripravo okusnih, barvitih in odlično zapečenih jedi.

Osnovni parameter po vaši izbiri je vir energije in njegova poraba glede na podatke na energijski nalepki. Izberite prostostoječe štedilnike ali vgradne pečice . Plinski, električni ali kombinirani. Volumen pečice in njene dimenzije izberite glede na velikost gospodinjstva in število družinskih članov.

Imate raje domačo hrano in peko? Radi eksperimentirate? Zamenjajte klasično plinsko pečico za peko z moderno električno pečico. Pridobite veliko funkcij. V eni napravi imate lahko integrirano peko, gretje, žar ali odtaljevanje . Samočistilna tehnologija s paro ali visoko temperaturo zagotavlja enostavno vzdrževanje. Prednost bo tudi ventilator za odvajanje vonjav iz notranjosti pečice, posebna emajlirana površina, odporna na umazanijo, ali površinska obdelava proti prstnim odtisom.Plinske pečice za pečenje

Plinske pečice za pečenje

Plinske pečice za peko so standardna izbira. Plinski štedilniki so cenejša alternativa, predvsem v obliki samostoječega aparata s plinsko ploščo. Značilni so samodejni vžigi gorilnikov po vrtenju gumba in kratkem pritisku nanj. Varnostna funkcija Stop Gas prekine dovod plina, ko gorilnik ugasne.

Ali pa iščete rustikalno, sodobno plinsko pečico iz nerjavečega jekla ali elegantno steklokeramično plinsko pečico? S funkcijo toplozračne pečice, teleskopskim podaljškom rešetk , s termostatom, z vratci proti opeklinam iz varnostnega trojnega stekla, dobite kvaliteten aparat. Integriran električni žar razširi vaše možnosti kuhanja.

  • nižja nabavna cena klasičnih plinskih peči, manjša poraba energije
  • na voljo le nižji gorilnik za plinsko ogrevanje neenakomeren vir toplote samo od spodaj možnost zažganja hrane slabša regulacija in nastavitev želene temperature manj sodobne funkcije in pametne rešitve

Plinske peči

Električne pečice za peko

Električne pečice za peko

Električne pečice so osnovna oprema električnih štedilnikov. Značilno je tako spodnje kot zgornje ogrevanje. Standardni so tudi ventilatorji za enakomerno pečenje z vročim zrakom . Visokokakovostne električne pečice dopolnjuje funkcija konvekcijske pečice za nadzorovano uporabo pare pri peki. Za sočno peko in pečenje na žaru uporabite vročo paro. Ohranite potrebne hranilne snovi in vitamine z natančno nastavitvijo temperature. Temperaturo hrane preverite s temperaturnimi sondami, nameščenimi neposredno v hrano. Uporabite recepte za sous-vide kuhanje.

Kombinirane toplozračne pečice z mikrovalovnim gretjem razširjajo druge možnosti priprave hrane. Iščete nekaj več? Povežite svoj pametni dom z upravljanjem vaše pametne električne pečice . Prek mobilnega telefona vklopite predgretje ali izberite prednastavljen program peke v polju receptov.

  • spodnje in zgornje gretje enakomerna porazdelitev toplote možnost funkcije konvekcijske pečice natančna nastavitev in regulacija temperature možnost mikrovalovnega ogrevanja funkcija sous-vide funkcija kuhanja 6th sense Smart funkcije
  • višje zahteve glede porabe električne energije

Električni štedilniki

Prostostoječi štedilniki s pečico

Prostostoječi štedilniki s pečico

Prostostoječi štedilniki s pečico so primerni za manjše kuhinje. Ponavadi sta cenejša za nabavo in namestitev. Njihove toplozračne pečice v kombinaciji z žarom so praktične. Toplozračne pečice so primerne tudi za sušenje sadja in zelišč. Izberite plinsko, električno ali mešano različico pečice in kuhalne površine. Na voljo so plinski gorilniki, električne litoželezne plošče, steklokeramične ali indukcijske kuhalne površine ter njihova kombinacija.

  • možnost izbire vrste kuhališča, možnost kombiniranja plina in elektrike, možnost prestavitve štedilnika, sprejemljiva odkupna cena
  • klasični dizajn

Moderne nape za elegantno kuhinjo.


Kombinirani štedilniki

Vgradne pečice za peko

Vgradne pečice za peko

Mere so ključne za vgradno pečico, ki jo vgradimo v kuhinjsko omarico. Izberite plinsko ali električno vgradno pečico . Izberite obliko aparata, pravo širino, višino in globino. Najsodobnejše električne pečice Smart so opremljene s številnimi funkcijami. Nastavite minute, spremljajte izbrane programe in parametre tehnologij 6. čuta na zaslonu. Uporabite konvekcijsko pečico, odmrzovanje ali ogrevanje v mikrovalovni pečici. Pecite perutnino in meso na žaru. Olajšajte rokovanje s pekači s teleskopskim podaljšanjem rešetk. Poenostavite vzdrževanje s samočistilnimi funkcijami s paro. Med pirolizo se pečica segreje na pribl. 500 °C in nečistoče sežgejo v pepel. Varnostna steklena vrata s trojno zasteklitvijo in hlajenjem vrat zagotavljajo varno rokovanje. Zagotovite si priročen komplet vgradne pečice in kuhalne plošče ali njuno kombinacijo z drugimi vgradnimi kuhinjskimi aparati. Zagotovite si veliko pripomočkov za priročno kuhanje in peko.

  • velik izbor dizajnov od rustikalnega do ultra modernega lažje vzdrževanje s samočistilnimi funkcijami številni prednastavljeni programi in funkcije, ki jih upravlja en gumb integrirana pametna inteligenca
  • večjo porabo električne energije

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?


Vgradne pečiceKuhinjske rokavice

Mini pečice za peko

Mini pečice za peko

Namizne mini pečice so idealne za majhna gospodinjstva, vikende in vikende. Običajno so poceni rešitev z veliko funkcijami. Standard je pečica na vroč zrak, opremljena z vrtljivim ražnjem za žar. Dvojno ploščo lahko poleg peke uporabljate tudi za kuhanje ali pogrevanje hrane. Ne boste več imeli težav s pripravo hrustljave pice, krompirčka ali piščanca na žaru. Nastavite temperaturo in časovnik. Pečico naj peče.

  • majhne, kompaktne mere, manjša teža, enostavno prenosljiv, ugodna kombinacija peke in kuhanja, primeren tudi za sušenje sadja in zelišč
  • majhna notranja prostornina večja poraba energije litoželeznih plošč

Mini pečice

Preberite tudi

Sprostite se ob zimskih športih.

Sprostite se ob zimskih športih.

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

In ne pozabi! Bliža se še bolj zahteven del leta! Hladne zimske razmere bodo preizkusile vzdrževanje in videz vašega sopotnika.

Moderne nape za elegantno kuhinjo.

Moderne nape za elegantno kuhinjo.

Instant grelniki vode za ljubitelje čaja in kave.

Instant grelniki vode za ljubitelje čaja in kave.

Ste ljubitelj klasične kave v lončku? Radi uživate v okusu in vonju čajev z vsega sveta? Sodobno gospodinjstvo ne more brez kotlička.

Sušilnice za kakovostno predelavo sezonskega sadja.

Sušilnice za kakovostno predelavo sezonskega sadja.

Odkrijte svet sušenja gob, sadja, zelenjave, zelišč in drugih živil. Vse leto imejte pri roki zdrave prigrizke brez kemikalij in konzervansov.

Kako izbrati aparat za kavo?

Kako izbrati aparat za kavo?

Postanite barista v domači kavarni. Pripravite kulinarično doživetje za svoje najdražje in prijatelje. Preizkusite tudi različne načine priprave kave.

Vakuumski aparati za daljše shranjevanje svežih živil.

Vakuumski aparati za daljše shranjevanje svežih živil.

Ohranite naravno barvo, vonj in okus hrane! Vakuum! Vaša hrana ostane dlje sveža. Celo petkrat dlje!

Kako izbrati zamrzovalnik?

Kako izbrati zamrzovalnik?

Ali redno zamrzujete večje količine sezonskega sadja, zelenjave, rib ali mesa? Izberite najprimernejši zamrzovalnik za svoje potrebe.

Kako izbrati pomivalni stroj?

Kako izbrati pomivalni stroj?

Ali veste, da vsak program v pomivalnem stroju porabi manj vode kot ročno pranje?

Kako izbrati hladilnik?

Kako izbrati hladilnik?

Podaljšajte svež okus hrane, pijače in kuhanih jedi. Pregledno shranite svoje zaloge in prihranite osebni čas za druge družinske dejavnosti.

Kako varčevati z elektriko?

Kako varčevati z elektriko?

Poraba električne energije predstavlja pomemben strošek v družinskem proračunu.