Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814

Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814

Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 95 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814 - opis izdelka

Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814 Opis in parametri lupina V plesni. Trdno konstrukcijo zagotavlja polikarbShetna lupina, odporna na udarce. Vanjo se vbrizga EPS pena, ki vam bo zagotovila 100-odstotno udobje in zaščito v primeru neprijetnih padcev. Uporabljeni material je izredno lahek, a hkrati izjemno močan enostavno dimenzioniranje z vrtljivim kolescem Zoom na zadnji strani čelade udobno teža: 285 gramov (v velikosti S / M) dobro prezračeno: 25 prezračevalnih lukenj z zaščito pred mrčesom na sprednji strani čelade spremenljivi odstranljivi trakovi na straneh in pod brado varno, certificirano po evropskih standardih antibakterijske notranje obloge so odstranljive in jih je mogoče oprati Kolesarska čelada ponuja visoko stopnjo zaščite zahvaljujoč uporabi najnovejših tehnologij, hkrati pa je zelo lahka in udobna. Čelada je dobro prezračena in jo je mogoče enostavno in hitro prilagoditi voznikovi glavi. Parametri Kategorijačelade Sestava materiala100% polikarbShet Športkolesarjenje, triatlon Škarjeuplý Lastnostihitro sušeč, funkciShelen, prilagodljiv, odvaja znoj SezSheceloletno Barvamodra, črna Seksmoški, ženske ProducentRogelli Maša285 g Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814

Izdelek Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814 spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Rogelli v velikosti M, S, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814 - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostS / M
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
Kategorijakolesarjenje, Čelade, Kolesarske čelade
ZnamkaRogelli
VelikostM, S
E-trgovinaGamisport.si

Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814 - drugi zanimivi izdelki

Ultra lahka kolesarjenje čelada Rogelli TECTA, črno-modra 009.814 - kako najti najboljšo ponudbo?