Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča

Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča

Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča - opis izdelka

Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča Praktična in udobna ženska jopa MERINO WOOL UPPER je nastala z združitvijo dveh popolnoma dopolnjujočih se materialov. Zunanji del, ki se po barvi razlikuje od notranjega, je izdelan iz volne merino, notranji del pa iz polipropilena Nano Soft. Kapuca je tesnejša in kljub razmeroma majhni debelini materiala je neverjetno funkcionalna.Merino volna prijetno greje, uravnava telesno temperaturo in preprečuje neprijetne vonjave. Notranji polipropilen Nano Soft daje majici potrebno vzdržljivost in trdnost. Mikina Merino je idealna za hladnejše razmere, ko se lahko popolnoma zanesete na lastnosti volne Merino. Mikina ima kratko zadrgo in pokončen ovratnik. Kratka zadrga do vratu Kombinacija dveh materialov Večina volne Merino Bakterije, ki povzročajo neprijetne vonjave, se v merino volni ne razmnožujejo Odlične termoregulacijske lastnosti Učinkovita različna obarvanost notranjosti in zunanjosti Izdelano v EU MaterialMerino zgornji del Višja raven funkcionalnih oblačil. Kolekcija Merino Upper je dvoslojna pletenina, katere edinstvenost je v kombinaciji dveh ekskluzivnih materialov. Dolga volnena vlakna natančno odvajajo vlago, kakovostna sintetika pa zagotavlja udobje. Zakaj bi ostali na tleh? Razpršite se na bolje Hoodiji in puloverji » Hoodis » Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča

Izdelek Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča najdete med izdelki v skupini Ženske majice, pripada znamki Sensor, je izdelan v velikosti 2XL.

Ta izdelek najdete v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Sensor, velikost je 2XL.

Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
FunkcionalnoJa
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, Ženske majice, Merino majice
ZnamkaSensor
Velikost2XL

Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča - drugi zanimivi izdelki

Ženska majica Sensor Zgornji merino Zadrga pristanišče rdeča - kako najti najboljšo ponudbo?