Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ

Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ

Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 81,29 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ - opis izdelka

Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ Zimska jakna, primerna za blago zimo (okoli 0 stopinj Celzija), se odlično prilega in je izdelana iz lahkega materiala. Zaradi zračne toplotne izolacije FURTHERM® ohranja telo toplo in zagotavlja potrebno toplotno udobje. Cenili ga boste predvsem pri vsakodnevnem nošenju ali poznojesenskih in zimskih rekreativnih dejavnostih. Prednosti Votla vlakna Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. Majhna težaLahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. Materiali in vzdrževanje Zunanji material: 100% najlon Polnilo: 100% poliester Podloga: 100% poliester Da bi ohranili dolgoživost športnih in tehničnih oblačil, moramo biti pozorni na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Tehnologija FURTHERM® Dihajoče polnilo za toplotno izolacijo. Ohranja telo toplo in udobno. V ekstremnih vremenskih razmerah akumulira telesno toploto, ki jo pozneje ponovno odda in tako pomaga vzdrževati potrebno telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in priročnost pri vseh dejavnostih. Jakne » Zimske jakne » Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ

Izdelek Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ najdete med izdelki v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ - drugi zanimivi izdelki

Ženske prešita jakna Nordblanc Puff črna zelena NBWJL7541_ZIZ - kako najti najboljšo ponudbo?