Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra

Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra

Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra - opis izdelka

Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra Ženska smučarska jakna Kilpi TEAM JACKET-W je zasnovana za profesionalne smučarje, smučarske učitelje in navdušence, ki ure in ure preživijo na smučišču v vseh vremenskih razmerah. TEAM JACKET-W je resnično vodilna v kolekciji Kilpi. Membranski material blagovne znamke DERMIZAX z vodnim stolpcem 20000 mm je zelo elastičen, vodoodbojen in zračen. Prefinjen kroj z notranjo elastično podlogo zagotavlja neomejeno svobodo gibanja. Visokokakovostno polnilo iz votlih vlaken Prima loft bo poskrbelo za vaše udobje in toplotno ugodje. Zadrge za prezračevanje pod pazduho za še boljše prezračevanje. Odstranljiva kapuca s fiksnim vizirjem ima tritočkovno vrvico. Smučarski klubi in šole cenijo našitke Velcro, na katere lahko namestijo svoje logotipe ali oznake z imeni. Jakna ima številne žepe, v katere lahko shranite vse, kar potrebujete na smučišču. Skupaj 4 zunanji žepi z vodoodpornimi zadrgami YKK, žep na rokavu za smučarske vozovnice in dodaten žep na hrbtni strani za prigrizke, prvo pomoč ali suha oblačila. Seveda imajo jakne Kilpi notranji odstranljiv snegotesen ovratnik, žep za dragocenosti z zadrgo in žep za očala s krpo za čiščenje očal. Spodnji rob jakne z elastičnim trakom. Rokave z notranjo manšeto lahko potegnete navzdol z velcro. Pasivni iskalnik RECCO poveča možnost, da vas v primeru nesreče na terenu najdejo. Nezgrešljivo modro in črno obliko poudarjajo odsevni elementi in logotipi. Kilpi TEAM JACKET-W smo razvili v sodelovanju z našo ekipo ambasadorjev, priporoča Helena Schromm in njena izvedbena ekipa. Lastnosti izdelka Barva: Svetlo modra Polnilo: Prima loft Spol Šport: smučanje Specifikacija Sestava: 83 % NYLON, 17 % ELASTAN Tkanina: 2 plasti, raztegljiva v 4 smereh Kroj: navaden Šivi: enojni, lepljeni, nevidni Kapuca: nastavljiva, snemljiva, oblazinjen vizir Žepi: 2 glavna žepa, 1 žep z zadrgo, 2 prsna žepa, žep za smučarsko vozovnico, 2 glavna žepa Zadrge: najlonske, vodoodporne Ovratnik: visok ovratnik Podloga: snežni pas, raztegljiv material Manšete: snežne manšete z luknjami za palec, nastavljiv rob rokavov z velcro Vodni stolpec: 20000 Prepustnost za dihanje: 10000 Notranji žepi: 1 notranji žep Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Drugo: krpica za čiščenje očal, priponka z imenom, RECCO, odsevni elementi Prezračevalne zadrge: da Jakne » Zimske jakne » Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra

Izdelek Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ta izdelek je v kategoriji Zimske jakne, pripada znamki Kilpi, velikost je 46.

Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra - drugi zanimivi izdelki

Ženske smučarska jakna Kilpi EKIPA JAKNA-W svetlo modra - kako najti najboljšo ponudbo?