Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER

Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER

Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER - opis izdelka

Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER Jakna NORDBLANC DELIGHT je zasnovana za zimske športe. Vodoodporen raztegljiv material TERATEX® 15000 z membrano. Toplotna izolacija FURTHERM® zagotavlja idealno toplotno udobje. Ta jakna vam bo služila vso zimo in bo kos vsem aktivnostim, ki so značilne za zimo. Prefinjena zasnova, primerna tako za smučišča kot za mesto.Nobena snežinka ne bo šla skozi tesno prilegajoče se elastične dvojne manšete rokavov in izboljšan pas. Žep za smučarsko vozovnico s karabinom je standardna oprema. Kapuco je mogoče odpeti in prilagoditi na 4 različne načine, da se vam popolnoma prilega. Prednosti Elastični Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med vsemi dejavnostmi. Votla vlakna Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. Dihajoče Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. Vodoodporen Vodoodpornost vas ščiti pred spremenljivim vremenom, vas ohranja suhim in vam omogoča, da v celoti izkusite moč trenutka. Odporen proti vetru Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. Oprema sistem pasnega pasu dvojni rokav s snemljivo kapuco notranji mrežni žepi za očala notranji prsni žep žep za skipass Materiali in vzdrževanje Zgornji material: Vodni stolpec 15 000 mm, zračnost 15 000 g Polnilo: 100% poliester Podloga: 100% poliester Da bi ohranili dolgoživost športnih in tehničnih oblačil, moramo biti pozorni na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Tehnologija FURTHERM® Dihajoče toplotno izolacijsko polnilo. Ohranja telo toplo in udobno. V ekstremnih vremenskih razmerah akumulira telesno toploto, ki jo pozneje ponovno odda in tako pomaga vzdrževati potrebno telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in priročnost pri vseh dejavnostih. Jedro membrane TERATEX® 15000ELP Membrane z oznako ELP so posebej optimizirane za potrebe ženske po uravnavanju temperature. Vzdržljiv membranski material, zelo nepremočljiv in zračen. Ščiti pred vremenskimi neprilikami. Odpravlja prodiranje sunkov vetra in odlikuje vodoodbojnost. Izdelek iz tega materiala je primeren za vse zahtevne in ekstremne športne aktivnosti. Jakne » Zimske jakne » Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER

Ta izdelek najdete v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER spada v skupino izdelkov Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44.

Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER - drugi zanimivi izdelki

Ženske smučarska jakna Nordblanc Veselje NBWJL6926_JER - kako najti najboljšo ponudbo?