Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale

Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale

Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale - opis izdelka

Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale Ženska softshell jakna Kilpi CAMPO-W je idealna jakna za spomladansko ali jesensko pohodništvo in aktivnosti na prostem. Lahkoten softshell material SIBERIUM SRC HS ščiti pred mrazom in vetrom, je dovolj močan in trpežen. Spodnji rob jakne in kapuca z ojačanim ščitnikom imata vrvico. Robove rokavov lahko zategnete z velkro zaponko. Jakna je opremljena z dvema žepoma na zadrgo in odsevnimi elementi. Kilpi CAMPO-W je na voljo v različnih barvah. Lastnosti izdelka Barva: Coral Spol Šport: POHODNIŠTVO IN POTOVANJA 100 % POLIESTER Površina tkanine: vodoodbojna, odporna na veter Tkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljiva Rezanje: Slim Kapuca: nastavljiva, fiksna Žepi: 2 glavna žepa Zadrge: najlon Podloga: nerazrezana notranja stran Manšete: Nastavljiv rob rokavov z velcro Vodni stolpec: 10000 Prepustnost: 8000 Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Jakne » Softshell jakne » Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale

Izdelek Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale najdete med izdelki v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale - drugi zanimivi izdelki

Ženske suftshell jakna Kilpi CAMPO-W korale - kako najti najboljšo ponudbo?