Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica

Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica

Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 68,31 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica - opis izdelka

Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica BELA ženska volnena majica z dolgimi rokavi, 230 g . Ne smrdi, tudi če ga nosite dlje časa. Primerna je za vse športne dejavnosti in vsakodnevno nošenje. Počutite se suhe tudi med najbolj naporno dejavnostjo. Visoko udobje zaradi odličnega odvajanja vlage. Ravni šivi in popolna obdelava pletenine zagotavljajo idealno gibljivost. Primerna kot prvi sloj pozimi ali za vsakdanje nošenje. Je lahka, zračna in funkcionalna. MATERIAL: 100 % merino volna 18MC 230 g Merino volne 18MC Namen: Ženske Sezona: jesen/zima Vrsta: z dolgimi rokavi Barva: burgundska Hoodiji in puloverji » Hoodis » Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica

Izdelek Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica najdete med izdelki v skupini Ženske majice, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica spada v skupino izdelkov Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
KategorijaMajica, Rokavi, Ženske majice, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice, Gorčica
ZnamkaLasting
VelikostXL
E-trgovinaGamisport.si

Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica - drugi zanimivi izdelki

Ženski merino pulover Lasting BELA-2424 gorčica - kako najti najboljšo ponudbo?