Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV

Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV

Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 125,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV - opis izdelka

Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV Ženska zimska jakna NORDBLANC DEVIDED iz raztegljivega materiala TERATEX® 10000.Ženska jakna NORDBLANC DEVIDED je preprosta funkcionalna jakna za zimsko vreme. Mehak raztegljiv material ne omejuje gibanja in je dovolj trpežen. Jakna je primerna predvsem za vsakdanje nošenje, za mesto in podobne nezahtevne dejavnosti. TERATEX® 10000 z membrano zagotavlja odlično vodotesnost. Termoizolacijsko polnilo FURTHERM® zagotavlja idealno toplotno udobje.Vetrovna zaščitaPreprečuje tudi močne sunke vetra in vam zagotavlja udobje tudi v ekstremnih vremenskih razmerah in zahtevnih situacijah. VodoodpornostVodoodporna zaščita vas ščiti pred spremenljivimi vremenskimi pogoji, vas ohranja suhe in vam omogoča živeti v trenutku. Dihalna Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. Votla vlakna Zagotavlja maksimalno toplotno udobje in lahko shranjuje toploto, ki jo oddaja človeško telo v težkih vremenskih razmerah. Elastična Raztegljiv material omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje pri vsaki dejavnosti. TERATEX® 10000ELP Core Membrane z oznako ELP so posebej optimizirane za potrebe žensk po uravnavanju temperature. Srednja različica vrhunske palete funkcionalnih zaključnih oblog iz materiala NORDBLANC. Nepremočljiv material, ki odbija vodo s površine tkanine, hkrati pa zagotavlja potrebno nepremočljivost, zračnost in preprečuje prodiranje sunkov vetra. Izdelek iz tega materiala je primeren za običajne športne dejavnosti in vsakodnevno uporabo. FURTHERM® Dihajoče toplotno izolacijsko polnilo. Ohranja telo toplo in udobno. V ekstremnih vremenskih razmerah akumulira telesno toploto, ki jo pozneje ponovno odda in tako pomaga vzdrževati potrebno telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in priročnost pri vseh dejavnostih. Jakne » Zimske jakne » Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV

Izdelek Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV najdete med izdelki v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV - drugi zanimivi izdelki

Ženski športi jakna Nordblanc Razdeljen oranžna NBWJL7528_MDV - kako najti najboljšo ponudbo?