Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra

Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra

Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra - opis izdelka

Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra Popolna kombinacija funkcionalne izdelave in sodobnega oblikovanja. Kilpi TRISHA-W je ženska zimska jakna , ki ima trpežen zunanji membranski material z vodnim stolpcem 10000 mm/24h/m2 ter številne spektakularne lastnosti, kot so zadrge, našitki, dvojni šivi in mehka kapuca z imitacijo ovčje kože. Poleg tega smo v okrasno podlogo iz tafte namestili toplo polnilo iz umetnih vlaken, tako da lahko uživate v popolnem udobju v kombinaciji z zaščito pred snegom in vetrom med pohodi tudi sredi zimskih ulic. Prednosti zimske jakne Kilpi TRISHA-W: membranski material z vodnim stolpcem 10000 mm/24h/m2 proti snegu in vetru okrasna podloga iz tafte s toplim polnilom trije žepi - dva zunanja žepa s kovinskimi zadrgami in notranji žep z zadrgo za dragocenosti kapuca z mehko imitacijo ovčje kože za maksimalno udobje dvojni šivi in drugi učinkoviti elementi edinstvenega oblikovanja Lastnosti izdelka Barva: Svetlo modra Polnilo: Sintetično Spol Šport: s kilti v mesto Specifikacija: SIBERIUM 10 000 2L Tkanina: Twill tkanje Kroj: navaden Šivi: dvojni Kapuca: fiksna, zanke z vrvico Žepi: 2 glavna žepa Zadrge: kovinske Ovratnik: visok ovratnik Manšete: rebra Vodni stolpec: 8000 Prepustnost: 5000 Notranji žepi: 1 notranji žep Spodnji rob: rebra Ventilacijske zadrge: ne 100 % POLIESTER Jakne » Zimske jakne » Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra

Ta izdelek je v kategoriji Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Izdelek Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra najdete med izdelki v skupini Zimske jakne, pripada znamki Kilpi, velikost je 46.

Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaKilpi
Velikost46

Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra - drugi zanimivi izdelki

Zimska ženska jakna Kilpi TRISHA-W svetlo modra - kako najti najboljšo ponudbo?