Zimska ženska jakna Nordblanc Okolica NBWJL7719_OPL #17935

Zimska ženska jakna Nordblanc Okolica NBWJL7719_OPL #17935

Zimska ženska jakna Nordblanc Okolica NBWJL7719_OPL #17935

Kako najti najboljšo ponudbo?

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Zimska ženska jakna Nordblanc Okolica NBWJL7719_OPL - opis izdelka

Zimska ženska jakna Nordblanc Okolica NBWJL7719_OPL Ženska zimska bunda NORDBLANC SURROUNDINGS s polnilom iz votlih vlaken FURTHERM®.Zimska jakna, primerna za blago zimo (okoli 0 stopinj Celzija), se odlično prilega in je izdelana iz lahkega materiala. Zaradi zračne toplotne izolacije FURTHERM® ohranja telo toplo in zagotavlja potrebno toplotno udobje. Cenili ga boste predvsem pri vsakodnevnem nošenju ali poznojesenskih in zimskih rekreativnih dejavnostih. PREDNOSTI Votla vlakna Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. Majhna teža Lahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. Tehnologija: FURTHERM® Dihajoče toplotno izolacijsko polnilo. Ohranja telo toplo in udobje. V ekstremnih vremenskih razmerah se kopiči v telesu toploto, ki jo pozneje spet sprosti, s čimer pomaga ohranjati potrebno telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in priročnost pri vseh dejavnostih. Jakne » Zimske jakne » Zimska ženska jakna Nordblanc Okolica NBWJL7719_OPL

Izdelek Zimska ženska jakna Nordblanc Okolica NBWJL7719_OPL #17935 najdete med izdelki v skupini Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Zimska ženska jakna Nordblanc Okolica NBWJL7719_OPL - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorijaJakne, Jakna, Zimske jakne, Ženske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Zimska ženska jakna Nordblanc Okolica NBWJL7719_OPL - zgodovina cen in razpoložljivosti

Zimska ženska jakna Nordblanc Okolica NBWJL7719_OPL - drugi zanimivi izdelki