Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN

Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN

Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN - opis izdelka

Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN Ženska zimska bunda NORDBLANC VERNAL iz raztegljivega materiala TERATEX® 10000. Jakna NORDBLANC VERNAL je preprosta funkcionalna jakna za zimo vreme. Mehak raztegljiv material ne omejuje gibanja in je dovolj vzdržljiv. Jakna je primerna predvsem za vsakdanje nošenje, za mesto in podobno nezahtevne dejavnosti. TERATEX® 10000 z membrano zagotavlja odlično vodotesnost. Toplotna izolacija FURTHERM® zagotavlja idealno toplotno udobje. Prednosti: Vetrovna zaščita Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. Vodoodporen Vodoodpornost vas ščiti pred spremenljivim vremenom, vas ohranja suhim in vam omogoča, da v celoti izkusite moč trenutka. Dihajoče Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. Votla vlakna Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. Elastični Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. nepremočljive zadrgesistem pasnega pasudvojni rokavi Jakne » Zimske jakne » Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN

Ta izdelek najdete v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN spada v skupino izdelkov Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44.

Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN - zgodovina cen in razpoložljivosti

Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN - drugi zanimivi izdelki

Zimska ženska jakna Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN - kako najti najboljšo ponudbo?