Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve (akrilna)

Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve (akrilna)

Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve (akrilna)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 5,31 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve (akrilna) - opis izdelka

Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve Akrilne barve Metallic vodilne nemške znamke Kreul predstavljajo umetniške barve najvišje kakovosti. Akrilne barve so na vodni osnovi, so čudovito kremaste, neprozorne, hitro sušeče, obstojne na svetlobo in vodotopne. Kovinske barve imajo edinstven kovinski odsev, lahko se mešajo med seboj in imajo visoko prekrivnost. Primerne so za več površin, kot so les, papir, platno, usnje, kamen, steklo, kovina, glina, keramika, vosek, plastika in polistiren. Primerne so za klasično akrilno barvanje, uporabo s šablonami in lopaticami, pa tudi za glazure, airbrush tehniko itd.lastnosti izdelkaKovinske akrilne barve z edinstvenim odsevom diamantovSo na vodni osnoviNerazredčene so čudovito kremaste in neprozorneMožno jih je mešati med sebojPrimerne so za različne površine (les, papir, steklo, platno, kamen, usnje, kovina, glina, keramika, vosek, plastika in polistiren)Odporne na slinoIzdelane v NemčijiProstornina 50 ml

Izdelek Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve (akrilna) spada v skupino izdelkov Akrilne barve, v ponudbi prodajalca Slikarski-material.si.

Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve (akrilna) - parametri izdelka

Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve (akrilna) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve (akrilna) - povezani blog članki

Šola kliče!

Ustvarite svojim šolarjem doma prijetno učno okolje in kotiček za počitek in sprostitev.

Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve (akrilna) - drugi zanimivi izdelki

Akrilna barva KREUL METALLIC 50 ml / različne barve (akrilna) - kako najti najboljšo ponudbo?