Bombažni predpasnik ARTMIE - črni (delovna obleka za umetnike)

Bombažni predpasnik ARTMIE - črni (delovna obleka za umetnike)

Bombažni predpasnik ARTMIE - črni (delovna obleka za umetnike)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 7,99 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Bombažni predpasnik ARTMIE - črni (delovna obleka za umetnike) - opis izdelka

Bombažni predpasnik ARTMIE - črni Vsak umetnik pri slikanju potrebuje delovna obleka, ki ga bodo zaščitila pred neželenimi madeži barve. Naša novost, bombažni delovni predpasnik je idealen pripomoček pri zaščiti pred umazanijo za vse ljubitelje umetnosti. Zelo enostavno ga je vzdrževati. Prati ga je mogoče pri temperaturi 30 stopinj celzija neposredno v pralnem stroju. Primerni so za umetnike z višino približno 168 - 180 cm. Predpasnik je izdelan iz kakovostnega bombaža. Oblači se čez glavo in ima ustrezno dolge trakove materiala za vezanje pasu. Zato ga je mogoče prilagoditi želeni dolžini. Umetniški predpasnik ima tudi torbico za nalaganje delovnih pripomočkov. Na voljo je v beli in črni barvi. Z ali brez tiska logotipa ARTMIE. lastnosti izdelka bombažni predpasnik za slikarje z logotipom ARTMIE črna barva teža tkanine: 220 g dimenzije predpasnika: 68 x 92 cm (š x v) dimenzije vrečke: 20 x 15 cm (š x v) dimenzije pakiranja: 15,5 x 21 cm (š x v) Galerija slik

Izdelek Bombažni predpasnik ARTMIE - črni (delovna obleka za umetnike) najdete med izdelki v skupini Pripomočki za slikanje, najdete ga v trgovini Slikarski-material.si.

Ta izdelek najdete v skupini Delovne obleke, najdete v e-trgovini Slikarski-material.si.

Bombažni predpasnik ARTMIE - črni (delovna obleka za umetnike) - parametri izdelka

Bombažni predpasnik ARTMIE - črni (delovna obleka za umetnike) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Bombažni predpasnik ARTMIE - črni (delovna obleka za umetnike) - drugi zanimivi izdelki

Bombažni predpasnik ARTMIE - črni (delovna obleka za umetnike) - kako najti najboljšo ponudbo?