cap PENTAGON® Era Trucker taktično Športna oblačila ZDA gozdni

cap PENTAGON® Era Trucker taktično Športna oblačila ZDA gozdni

cap PENTAGON® Era Trucker taktično Športna oblačila ZDA gozdni

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 14,42 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

cap PENTAGON® Era Trucker taktično Športna oblačila ZDA gozdni - opis izdelka

cap PENTAGON® Era Trucker taktično Športna oblačila ZDA gozdni Era Trucker Tactical Sportswear iz znanega podjetja Pentagon je klasična kapa, sestavljena iz 6 plošč z ukrivljenim zaščitnim vrhom za zaščito oči in obraza pred bleščečim soncem. Zadnje in stranske plošče so narejene iz mrežice, kar daje pokrovčku odlično zračenje - idealno za zelo tople do vroče dni. Topu, kjer se srečujejo posamezne plošče, je značilen gumb. Pokrovček je izdelan v univerzalni velikosti, obod glave je mogoče nastaviti s pomočjo nastavljivega jermena na zadnji strani. Na sprednjih dveh ploščah je logotip PentagShe z napisom DARE TO BE TACTICAL * TACTICAL SPORTSWEAR. Glavne prednosti klasična baseball kapa 6 pokrovček plošče (2 spredaj združena v 1) ukrivljen vrh mrežaste zadnje in bočne plošče za odlično prezračevanje idealen za zelo tople do vroče dni Tipičen gumb na vrhu univerzalna velikost - nastavljiv trak na zadnji strani Logotip PentagShe na sprednjih 2 ploščah z DARE TO THE TACTICAL * TACTICAL SPORTSWEAR Kape in šali » Kape » cap PENTAGON® Era Trucker taktično Športna oblačila ZDA gozdni

Ta izdelek najdete v skupini Športna oblačila, proizvaja ga blagovna znamka Pentagon, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

cap PENTAGON® Era Trucker taktično Športna oblačila ZDA gozdni - parametri izdelka

IntrastatKšiltovky-0,08-65059030
KategorijaOblačila, Športna oblačila
ZnamkaPentagon
E-trgovinaGamisport.si

cap PENTAGON® Era Trucker taktično Športna oblačila ZDA gozdni - zgodovina cen in razpoložljivosti

cap PENTAGON® Era Trucker taktično Športna oblačila ZDA gozdni - drugi zanimivi izdelki

cap PENTAGON® Era Trucker taktično Športna oblačila ZDA gozdni - kako najti najboljšo ponudbo?