Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza

Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza

Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 20,62 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza - opis izdelka

Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza Kilpi DENERI-JG je otroška zunanja jakna za slabo vreme. Membranski material SIBERIUM 10000 2L z lepljenimi šivi zanesljivo kljubuje dežju in vetru. Odprtine na hrbtu izboljšujejo zračnost in prezračevanje. Na kapo lahko udobno namestite tudi prostorno kapuco z ojačanim ščitnikom. Jakna je opremljena z dvema žepoma na zadrgo, praktično oznako z imenom in značilnimi odsevnimi elementi. Priložena je tudi vrečka za pakiranje. Lastnosti izdelka Šport: POHODNIŠTVO IN POTOVANJA 100 % POLIESTER Površina tkanine: sposobnost materiala, da hitro in enakomerno odvaja vlago, vodoodbojnost Tkanina: 2 plasti Kroj: navaden Šivi: lepljeni Kapuca: fiksna Žepi: 2 glavna žepa Zadrge: najlon Ovratnik: visok ovratnik Manšete: elastične Vodni stolpec: 10000 Prepustnost za dihanje: 1000 Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Drugo: odsevni elementi Jakne » Outdoor jakne » Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza

Izdelek Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza spada v skupino izdelkov Dekliške jakne od znamke Kilpi, v velikosti 98.

Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza - parametri izdelka

Velikost110
Velikost122
Velikost134
Velikost146
Velikost152
Velikost158
Velikost86
Velikost98
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Dekliške jakne
ZnamkaKilpi
Velikost98

Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza - drugi zanimivi izdelki

Dekliško svetloba Vodoodporen Jakna Kilpi DENERI-JG roza - kako najti najboljšo ponudbo?