Glazurna smola Pebeo Gedeo prozorna (smola za nakit in okrasne)

Glazurna smola Pebeo Gedeo prozorna (smola za nakit in okrasne)

Glazurna smola Pebeo Gedeo prozorna (smola za nakit in okrasne)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 22,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Glazurna smola Pebeo Gedeo prozorna (smola za nakit in okrasne) - opis izdelka

Glazurna smola Pebeo Gedeo prozorna Smola navdihuje! Dekorativni predmeti, obloženi z glazirano smolo, so priljubljeni in zanimivi, saj služijo doseči učinka lupe. Dvokomponentna smola ima gosto konsistenco. Prosorna je, kompaktna in odlično oddaja pasto s steklenim učinkom. Primerna je za dekoracijo okrasnih predmetov, nakita, bižuterije, spominkov itd. Uporablja se tudi v tehnikah scrapbooking, mixed media in pri ustvarjanju reliefa ter sijaja na ravnih površinah, kot so slike, razglednice itd. Lahko se uporablja na steklo, keramiko, kovino, silikon, barvani les, plastiko itd. Hraniti pri temperaturi 25 ° C.Navodilo za uporabo: Paket vsebuje vse, kar potrebujete za pripravo glazurne smole. Najprej zagotovite, da je delovno območje ravno. V posodi zmešajte trdilec (vialo B) s smolo (vialo A) v razmerju 1: 2. Za pravilno mešanje smole uporabite posode z oznako ml. Počasi premešajte, da ne boste naredili mehurčke. Pripravljeno smolo lahko nanesete na predmet, ki

Ta izdelek je v kategoriji Nakit -, najdete ga v trgovini Slikarski-material.si.

Izdelek Glazurna smola Pebeo Gedeo prozorna (smola za nakit in okrasne) najdete med izdelki v skupini Okrasni nakit, v ponudbi prodajalca Slikarski-material.si.

Ta izdelek najdete v skupini Okrasni predmeti v ponudbi e-trgovine Slikarski-material.si.

Glazurna smola Pebeo Gedeo prozorna (smola za nakit in okrasne) - parametri izdelka

Glazurna smola Pebeo Gedeo prozorna (smola za nakit in okrasne) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Glazurna smola Pebeo Gedeo prozorna (smola za nakit in okrasne) - drugi zanimivi izdelki

Glazurna smola Pebeo Gedeo prozorna (smola za nakit in okrasne) - kako najti najboljšo ponudbo?