Jeklena ogrlica, bakrena barva - tanka verižica, ploščica z napisom

Jeklena ogrlica, bakrena barva - tanka verižica, ploščica z napisom "Falling in love for real"

Jeklena ogrlica, bakrena barva - tanka verižica, ploščica z napisom

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 11,40 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jeklena ogrlica, bakrena barva - tanka verižica, ploščica z napisom "Falling in love for real" - opis izdelka

Ogrlica iz jekla iz tanke verižice z majhnimi, gladkimi obročki in konturo srca, okrašena z majhno ploščico z zaobljenimi robovi, angleški napis 'Falling in love for real', zapenjanje s karabinom.  

Izdelek Jeklena ogrlica, bakrena barva - tanka verižica, ploščica z napisom "Falling in love for real" spada v skupino izdelkov Nakit -, pripada znamki Nakit Eshop, najdete ga v trgovini Nakit-eshop.si.

Ta izdelek je v kategoriji Jekleni nakit, proizvaja ga blagovna znamka Nakit Eshop, v ponudbi prodajalca Nakit-eshop.si.

Izdelek Jeklena ogrlica, bakrena barva - tanka verižica, ploščica z napisom "Falling in love for real" najdete med izdelki v skupini Okrasni nakit, proizvaja ga blagovna znamka Nakit Eshop, v ponudbi prodajalca Nakit-eshop.si.

Jeklena ogrlica, bakrena barva - tanka verižica, ploščica z napisom "Falling in love for real" - parametri izdelka

Jeklena ogrlica, bakrena barva - tanka verižica, ploščica z napisom "Falling in love for real" - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jeklena ogrlica, bakrena barva - tanka verižica, ploščica z napisom "Falling in love for real" - drugi zanimivi izdelki

Jeklena ogrlica, bakrena barva - tanka verižica, ploščica z napisom "Falling in love for real" - kako najti najboljšo ponudbo?