Kerotix lak na bazi voska Umton 800 ml  (Kerotix 800 ml )

Kerotix lak na bazi voska Umton 800 ml (Kerotix 800 ml )

Kerotix lak na bazi voska Umton 800 ml  (Kerotix 800 ml )

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 33,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Kerotix lak na bazi voska Umton 800 ml (Kerotix 800 ml ) - opis izdelka

Kerotix lak na bazi voska Umton 800 ml Kerotix 800 ml visoke kakovosti znane češke znamke UMTON za profesionalne slikarje. Kerotix UMTON je lak na bazi voska ki ima konzistenco paste, uporablja se pa pri slikanju z oljnimi barvami in teperami. Kerotix ohrani barvo, njegov mehki mat sloj jo pa ščiti pred škodljivimi izparevanji plinov. Kertix se nanaša z vatico ali z rokami. Po nanosu je treba sliko izpostaviti sončni svetlobi ali zmerni toploti da bi barva kar se da najbolje vpila sredstvo. Lahko se uporablja kot ti. slikarsko maslo ki se ne topi in je nepogrešljivo pomožno srestvo za slikarje – restavratorje ki ga uporabljajo ko lepijo novo platno ali ko želijo zaščititi svoje delo. Priporočamo uporabo za slikanje z oljnimi barvami in temperami. Pakiranje vsebuje:1kom 800ml Kerotix v kovinski posodi

Izdelek Kerotix lak na bazi voska Umton 800 ml (Kerotix 800 ml ) spada v skupino izdelkov Pripomočki za slikanje, najdete ga v trgovini Slikarski-material.si.

Kerotix lak na bazi voska Umton 800 ml (Kerotix 800 ml ) - parametri izdelka

Kerotix lak na bazi voska Umton 800 ml (Kerotix 800 ml ) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Kerotix lak na bazi voska Umton 800 ml (Kerotix 800 ml ) - drugi zanimivi izdelki

Kerotix lak na bazi voska Umton 800 ml (Kerotix 800 ml ) - kako najti najboljšo ponudbo?