kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki

kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki

kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 74,01 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki - opis izdelka

kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki Nove udobne kratke hlače za vsakodnevno uporabo. Model, ki izhaja iz uspešnih hlač Mordor. Izdelana je iz zelo prijetnega raztegljivega sestavljenega materiala, ki je lahko zračen in tako zagotavlja visoko udobje nošenja med vsemi aktivnostmi na prostem v toplejših mesecih. OPIS Pas z zanko pasu Direct Alpine. Notranji potni list z natisnjenim okrasnim logotipom Direct Alpine. Dva prednja perforirana žepa. Dva stegenska žepa. En žep v hrbet. Izdelano v Evropi Kolekcija Summer 21 TEHNIČNE PODROBNOSTI Barva: kaki Teža: 215 g (L) Glavni material: 52% bombaž + 37% poliamid (najlon) + 11% poliuretan - tkanina, odporna proti obrabi Škarjemoški (REDNA FIT) Kratke hlače in krila » Kratke hlače, kapri hlače » kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki

Izdelek kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki najdete med izdelki v skupini Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Direct Alpine, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorijaHlače, Kratke hlače
ZnamkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki - zgodovina cen in razpoložljivosti

kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki - drugi zanimivi izdelki

kratke hlače na prostem Mordor skratka kaki - kako najti najboljšo ponudbo?