Lowe alpine Klettersack 30 ebony

Lowe alpine Klettersack 30 ebony

Lowe alpine Klettersack 30 ebony

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 88,88 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Lowe alpine Klettersack 30 ebony - opis izdelka

Lowe alpine Klettersack 30 ebony Retro pomočnik, pripravljen na sodobne pustolovščine. Glavni žep ima oblazinjen žep za prenosni računalnik. Vanj lahko vstavite tudi hidracijski paket. V žep pod krošnjo pa varno spravite ključe od stanovanja Zunanji material je pošteno platno, ki je na dnu ojačano. Manjkajo le zaponke in zadrge YKK. Počakajte trenutek... Pravzaprav jih ni Prve plezalne nahrbtnike smo izdelali leta 1967, model Adventurer pa je spomin na naš 50-letni razvoj Ključne lastnosti Prostornina: 30 litrov Dolžina hrbtišča: 48 cm Teža: 1,00 kg Material: platno in ojačano dno Hrbtni sistem: oblazinjen Število predalčkov: 1 Žep za prenosni računalnik Notranji organizator Zaponke in zadrge YKK Doživljenjska garancija Potovalni nahrbtniki » Majhni nahrbtniki (do 30l) » Lowe alpine Klettersack 30 ebony

Izdelek Lowe alpine Klettersack 30 ebony spada v skupino izdelkov Retro nahrbtniki, je v ponudbi blagovne znamke Lowe alpine v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Lowe alpine Klettersack 30 ebony - parametri izdelka

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaNahrbtniki, Retro nahrbtniki
ZnamkaLowe alpine
E-trgovinaGamisport.si

Lowe alpine Klettersack 30 ebony - zgodovina cen in razpoložljivosti

Lowe alpine Klettersack 30 ebony - drugi zanimivi izdelki

Lowe alpine Klettersack 30 ebony - kako najti najboljšo ponudbo?