majica Direct Alpine Furka dama bencin

majica Direct Alpine Furka dama bencin

majica Direct Alpine Furka dama bencin

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 51,69 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

majica Direct Alpine Furka dama bencin - opis izdelka

majica Direct Alpine Furka dama bencin Nova funkciShelna majica v privlačnem ženskem dizajnu . Popolnoma prilegajoč se kroj skupaj s sodobnim dizajnom je del vaše poletne garderobe. Izredno lahek, izredno udoben, hitro sušen material zagotavlja visoko udobje tudi v gorskih poletnih dneh. Srajca je zato idealna za vsakodnevno nošenje v mestu, pa tudi za potovanja in druge prostočasne ali nezahtevne športne aktivnosti. OPIS Udobno udobno prileganje. Izredno lahek, raztegljiv, hitro sušen material. UV 30+ Kolekcija Summer 21 TEHNIČNE PODROBNOSTI Barvabencin Maša102 g (L) MaterialGlavni del: 86% poliester + 14% poliuretan (spandex) - ultralahka hitro suha tkanina Škarjedama (REDNA FIT) Majice in srajce » Srajce » majica Direct Alpine Furka dama bencin

Ta izdelek je v kategoriji Ženske majice, pripada znamki Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek majica Direct Alpine Furka dama bencin najdete med izdelki v skupini Ženske srajce, pripada znamki Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

majica Direct Alpine Furka dama bencin - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaMajica, Ženske majice, Srajce, Ženske srajce
ZnamkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

majica Direct Alpine Furka dama bencin - zgodovina cen in razpoložljivosti

majica Direct Alpine Furka dama bencin - drugi zanimivi izdelki

majica Direct Alpine Furka dama bencin - kako najti najboljšo ponudbo?