Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela

Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela

Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 213,53 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela - opis izdelka

Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela Ženska različica puloverja iz andorrske olimpijske kolekcije ima značilen vzorčast videz. Hvala membransko podlogo se boste počutili, kot da ste v bombažu, saj je GORE® WINDSTOPPER® preprosto ne prepiha, čeprav odlično diha. Hvala obdelavo volnene preje s tehnologijo zaščite tkanin Teflon® na vašem voda in druge tekočine, prah ali manjša umazanija ne bodo prijeli na vaš pulover. Pulover lahko dopolnite s klobukom in rokavicami v istem olimpijskem vzorcu. material Schoeller 50% Merino volna 50% akril Teflon® za zaščito tkanin ščiti vlakna pred vodo, prahom in umazanijo Certifikat Bluesign® za najvišjo okoljsko prijaznost in varnost vetrovna in zračna membrana GORE® WINDSTOPPER® kratka zadrga dva stranska žepa na zadrgo zadrge yKK® ženski kroj velikost XS - XL enostavno vzdrževanje izdelano na Češkem Hoodiji in puloverji » Puloverji » Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela

Ta izdelek je v kategoriji Ženski puloverji, pripada znamki Kama, je izdelan v velikosti 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Izdelek Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela najdete med izdelki v skupini Ženske puloverje, pripada znamki Kama, je izdelan v velikosti 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaPuloverji, Ženski puloverji, Ženske puloverje
ZnamkaKama
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela - zgodovina cen in razpoložljivosti

Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela - drugi zanimivi izdelki

Merino pulover Kama IN 501 101 naravna bela - kako najti najboljšo ponudbo?