miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol

miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol

miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 66,07 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol - opis izdelka

miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol Miza je opremljena z dvema podaljšanima nogama, ki zagotavljajo visoko stabilnost. Noge so pritrjene v njihovih položajih, tako da ni nevarnosti neželene sestave, ampak tudi telesne nastavitve višine v dveh blokiranih in enem skrajnem položaju. Tabela bo uporabljena v vrtovih in taboriščih. Površina mize je izdelana iz trdne dvodelne tkanine, ki nudi trdno podlago za jedilnico. Površina plošče je enostavna za pranje. Zaprti stoli imajo velikost 36 x 27 x 36 cm in imajo nosilnost 90 kg. Zaradi dimenzij 60 x 60 x 6,5 cm in teže 7,1 kg stoli v prepognjenem stanju, je miza skladna in jo je mogoče prevažati s praktično nameščenim ročajem. Dimenzije: 120 x 60 x 66 cm Dimenzije skladiščenja: 60 x 60 x 6,5 cm Višina tabele u: 56/62/72 cm Dimenzije stolov : 33 x 27 x 36 cm Teža: 7,1 kg izdelava : aluminij, umakart dekoracija površine : vzorec bela Število stolov : 4x znotraj mize Kampiranje » Pohištvo za kampiranje » miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol

Ta izdelek je v kategoriji Pohištvo za kampiranje, proizvaja ga blagovna znamka Cattara, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol najdete med izdelki v skupini Mize za kampiranje, proizvaja ga blagovna znamka Cattara, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Majhne mize, je v ponudbi blagovne znamke Cattara, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol - parametri izdelka

miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol - zgodovina cen in razpoložljivosti

miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol - drugi zanimivi izdelki

miza kampiranje zložljiva Cattara DOUBLE teleskop. siva + 4x majhen stol - kako najti najboljšo ponudbo?