Moderna stenska ura OTTO  NH004 (samolepilne stenske ure)

Moderna stenska ura OTTO NH004 (samolepilne stenske ure)

Moderna stenska ura OTTO  NH004 (samolepilne stenske ure)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 29,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moderna stenska ura OTTO NH004 (samolepilne stenske ure) - opis izdelka

Moderna stenska ura OTTO NH004 Moderne stenske dekorativne ureUre so izdelane iz akrilnega stekla PMMA. Ta MATERIAL ima moderen in estetski izgled, je lahek in 6 puta jačiod navadnega stekla. Odličen dekorativen dodatek in odlično prenaša sončno svetlobo. Zahvaljujoč svoji odpornosti na UV žarke MATERIAL ne zahteva posebne nege in bo zelo dolgo obdržal svoj izgled.MATERIAL - akrilno steklo PMMA z visokim sijajemBarva - ČRNAMehanizem - QUARTZ napajanje z AA baterijami (standardne baterije, ki niso vključene v embalažo izdelka) Dimenzije - 54 cm x 60 cm Dekorativna ura, ki bo poživila vsak prostor in bo vanj vnesla šram in stilNaročite jo in se prepričajte na lastne očiEmbalaža vsebuje:- Moderna stenska ura z ostalimi elementi- Navodilo za postavitev stenske ure in garancijski list- Ura je zapakirana v škatlo Garancijski list za stenske ure lahko naložite »TUKAJ«

Izdelek Moderna stenska ura OTTO NH004 (samolepilne stenske ure) spada v skupino izdelkov stenska ura, najdete ga v trgovini Slikomania.si.

Moderna stenska ura OTTO NH004 (samolepilne stenske ure) - parametri izdelka

Kategorijastenska ura
E-trgovinaSlikomania.si

Moderna stenska ura OTTO NH004 (samolepilne stenske ure) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moderna stenska ura OTTO NH004 (samolepilne stenske ure) - drugi zanimivi izdelki

Moderna stenska ura OTTO NH004 (samolepilne stenske ure) - kako najti najboljšo ponudbo?