Moška zunanja tekma hlače Nordblanc Potnik NBSPM7413_SRM

Moška zunanja tekma hlače Nordblanc Potnik NBSPM7413_SRM

Moška zunanja tekma hlače Nordblanc Potnik NBSPM7413_SRM

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 66 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška zunanja tekma hlače Nordblanc Potnik NBSPM7413_SRM - opis izdelka

Moška zunanja tekma hlače Nordblanc Potnik NBSPM7413_SRM Nordblanc Hlače za na prostem TRAVELER iz trpežnega materiala DOUBLELITE. Ta material je popolnoma odporen na veter. Zaradi tega so te hlače že več kot 10 let med najbolj priljubljenimi hlačami v naši ponudbi. To je res vrhunski material z odličnimi lastnostmi. Material je brez umazanije, se hitro suši in zahteva povsem minimalno vzdrževanje. Prefinjen kroj hlač, UV-zaščita in žepi z zadrgo zagotavljajo popolno udobje v ekstremnih razmerah in med običajnim nošenjem. Primeren je za vse dejavnosti na prostem, zlasti za pohodništvo in hojo po gorah. Zaradi svojih odličnih lastnosti lahko brez težav preživijo večdnevno pohodništvo v največjem udobju. PREDNOSTI ODPOREN NA VETER Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. HITRO SUŠENJE Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. UV ZAŠČITA Uporabljeni material filtrira sončne UV-žarke in ščiti kožo pred škodljivimi učinki. IZJAVA zategovanje hlač MATERIALI IN VZDRŽEVANJE 87 % najlon 13 % spandeks Da bi ohranili trajnost športnih in tehničnih oblačil, je potrebna ustrezna nega, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan TEHNOLOGIJE DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Hlače » Športne hlače » Moška zunanja tekma hlače Nordblanc Potnik NBSPM7413_SRM

Ta izdelek je v kategoriji Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Moška zunanja tekma hlače Nordblanc Potnik NBSPM7413_SRM - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Moške hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Moška zunanja tekma hlače Nordblanc Potnik NBSPM7413_SRM - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška zunanja tekma hlače Nordblanc Potnik NBSPM7413_SRM - drugi zanimivi izdelki

Moška zunanja tekma hlače Nordblanc Potnik NBSPM7413_SRM - kako najti najboljšo ponudbo?