Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV

Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV

Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 46,40 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV - opis izdelka

Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV Kratke hlače za na prostem iz elastičnega materiala so zelo lahke in zračne , zato jih skoraj ne čutite na sebi. Hitro sušeča obdelava DRYFOR® odvaja znoj in vlago. Keen Ne glede na to, kako zahtevno je vaše potovanje, boste ves čas ostali suhi in udobni. Uporabili jih boste predvsem poleti pri različnih dejavnostih PREDNOSTI HITRO SUŠENJE Absorbira odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi, zato boste ves čas suhi in udobni LETOŠKA TEŽA Lahkoten material vam zagotavlja udobje in neomejeno gibanje STRETCHY Raztegljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in največje udobje pri vseh dejavnostih UV ZAŠČITA Uporabljeni material filtrira sončne UV-žarke in ščiti vašo kožo pred njihovimi škodljivimi učinki MATERIALI Material: 100 % poliester TEHNOLOGIJA DRYFOR® Funkcionalno vlakno, ki odlično absorbira telesno vlago in odvaja znoj. Zaradi mikrožlebov na površini se vlaga učinkovito odvaja na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, zaradi česar koža ostane suha in udobna. Zaradi te lastnosti material zagotavlja popolno uravnavanje telesne temperature Kratke hlače in krila » Kratke hlače, kapri hlače » Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV

Ta izdelek je v kategoriji Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL.

Izdelek Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV najdete med izdelki v skupini Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Moške kratke hlače od znamke Nordblanc, velikost je 3XL.

Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, Moške kratke hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV - drugi zanimivi izdelki

Moške kratke hlače za na prostem Nordblanc Enostavno NBSPM7415_ZPV - kako najti najboljšo ponudbo?