Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR

Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR

Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 56 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR - opis izdelka

Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR Moške ultralahke kratke hlače NORDBLANC BACK iz raztegljivega materiala s hitrim sušenjem DRYFOR®.Unalne kratke hlače iz elastičnega materiala so zelo lahke in zračne, zato jih na sebi skoraj ne čutite. Hitro sušeča obdelava DRYFOR® odvaja znoj in vlago. Keen Ne glede na to, kako zahtevno je vaše potovanje, boste ves čas ostali suhi in udobni. Uporabili jih boste predvsem poleti za različne dejavnosti. Prednosti: DihajoPomagajo uravnavati telesno temperaturo in zagotavljajo popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. Hitro sušenjeVpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim.Elastični Raztegljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje pri vseh aktivnostih.Nizka težaLahki material vam zagotavlja udobje in neomejeno gibanje. Zaščita pred UV-žarki Uporabljeni material filtrira sončne UV-žarke in ščiti kožo pred škodljivimi učinki. Tehnologija: DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Kratke hlače in krila » Kratke hlače, kapri hlače » Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR

Ta izdelek najdete v skupini Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL.

Izdelek Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR spada v skupino izdelkov Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL.

Ta izdelek je v kategoriji Moške kratke hlače od znamke Nordblanc, velikost je 3XL.

Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, Moške kratke hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR - drugi zanimivi izdelki

Moški lahki kratke hlače za na prostem Nordblanc Nazaj modra NBSPM7622_KLR - kako najti najboljšo ponudbo?