Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA

Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA

Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 46,40 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA - opis izdelka

Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA Moške tekaške hlače iz izjemno lahkega raztegljivega materiala s hitrim sušenjem DRYFOR®. Te tekaške hlače bodo odličen spremljevalec pri teku na vseh razdaljah. Izdelani so iz lahkega, prilagodljivega in zračnega materiala s hitrim sušenjem in obdelavo DRYFOR®. Elastičen pas se udobno prilega na bokih je elastičen pas, z vrvico pa lahko hlače prilagodite svojemu udobju. Varnost na večernih ali zgodnjih jutranjih usposabljanjih je zagotovljena z varnostnimi odsevnimi elementi. V zadnjem žepu z zadrgo lahko med treningom priročno shranite manjše potrebščine. Prednosti: DihajočaPomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu.SušilnaOdvaja odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapeva, zato ste ves čas suhi in udobni.Lahka težaLahki material vam zagotavlja udobje in neomejeno gibanje.ElastičnaPrilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med vsemi dejavnostmi.Reflektivni elementiReflektivni elementi bodo večkrat povečali vašo vidljivost v mraku in temi.Tehnologija: DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Kratke hlače in krila » Kratke hlače, kapri hlače » Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA

Izdelek Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL.

Izdelek Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA spada v skupino izdelkov Moške kratke hlače od znamke Nordblanc, velikost je 3XL.

Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, Moške kratke hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA - drugi zanimivi izdelki

Moški tečejo kratke hlače NORDBLANC borec rdeča NBSPM7624_CVA - kako najti najboljšo ponudbo?