moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna

moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna

moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 48,69 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna - opis izdelka

moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna Moške zimske kolesarske hlače so naša letošnja novost. Zelo smo skrbeli za njihov razvoj in urejanje, da smo izpolnili zahteve tudi najzahtevnejših kolesarjev. Elastične kolesarske hlače z laclemom so na notranji strani izolirane s česanim materialom, ki učinkovito odvaja znoj in služi tudi kot toplotna izolacija. V hlačah se lahko vozite tudi pri temperaturah okoli ledišča. Hrbtna stran hlač je narejena iz zračnega in maksimalno fleksibilnega materiala, zato vam ne bodo preprečile premikanja pri vrtenju pedalov. Spodnji del hlač je zaKeyen s silikonskimi trakovi, zaradi katerih se hlače med gibanjem na kolesu ne razvaljajo. Zadaj je majhen žep na zadrgo. Za boljšo vidljivost so na voljo tudi varnostni odsevni elementi. Model Rapone nima vložka za kolo, ki ga ponuja višji model Rapone Pad. Specifikacije Material POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, učinkovit za odvajanje znoja in toplotno izolacijo Kolesarska oblačila » Kolesarske kratke hlače » moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna

Izdelek moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna najdete med izdelki v skupini Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Izdelek moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna spada v skupino izdelkov Moške kratke hlače od znamke Silvini, velikost je 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, kolesarjenje, Moške kratke hlače, Kolesarske hlače
ZnamkaSilvini
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna - drugi zanimivi izdelki

moški zima kolesarjenje hlače Silvini Rapone MP1736 črna - kako najti najboljšo ponudbo?