Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL

Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL

Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 32,80 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL - opis izdelka

Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL Kolesarske hlače NORDBLANC COMPRESSION z ravnimi šivi zagotavljajo potrebno udobje. Visok delež elastana in praktična, anatomsko oblikovana kolesarska podloga zagotavljata potrebno udobje za daljše kolesarjenje, tako na cesti kot na zahtevnejšem terenu. Klasične kolesarske hlače nad koleni imajo anatomsko oblikovan kroj, posebej oblikovana podloga pa ščiti sedež pred mehurji. Hlače se hitro sušijo, noge pa so zaključene s širokim elastičnim robom z nedrsečim silikonskim pasom. Fantazijski odsevni potiski svetijo ob slabi vidljivosti in so nameščeni na obeh stranskih delih v predelu stegen. Prednosti: Hitro sušenje Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. Elastični Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. Odsevni elementi Odsevni elementi bodo v temi in temi večkrat povečali vašo vidnost. Tehnologija: DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Kolesarska oblačila » Kolesarske kratke hlače » Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL

Izdelek Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL.

Izdelek Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL spada v skupino izdelkov Moške kratke hlače od znamke Nordblanc, velikost je 3XL.

Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, kolesarjenje, Moške kratke hlače, Kolesarske hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL - drugi zanimivi izdelki

Moško kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Kompresija Rumena NBSPM7437_CZL - kako najti najboljšo ponudbo?