Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča

Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča

Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 36,57 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča - opis izdelka

Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča Bistveno orodje za uporabo žara ali peči na drva, vendar vrhunske kakovosti. Zelo dolg za odlično zaščito podlakti. Rokavice so zelo funkcionalne, zračne, lepega videza, robustne in vzdržljive. Robustne in trdne, vendar z odlično gibljivostjo prstov in mehkim oblazinjenjem za maksimalno udobje. Praktične usnjene zanke za obešanje. Rokavice lahko uporabljate pri peki na žaru ter pri upravljanju peči na drva, kaminov, peči, kovačnic in štedilnikov. Paket vključuje par rokavic. Glavne prednosti visoka kakovost ročno izdelan zaščita pred vročino in iskrenjem udobno in priročno trak za obešanje celoletna zaposlitev (upravljanje žara, peči in kaminov) privlačna embalaža ugodna cena - paket vsebuje par rokavic. Velikosti in razpoložljivost Rokavice so na voljo v 2 velikostih. Natančne mere rokavic si oglejte v galeriji slik. srednja velikost 10 (50173615B) za moško roko velika velikost 12 (50173617B) za zelo veliko moško rokoOpis iz visokokakovostnega govejega usnja velika prožnost prstov in odličen oprijem notranja podloga: flanelna podloga in mehko bombažno polnilo - zelo udobno nošenje kevlarski šivi praktičen usnjen trak za obešanje dihanje optimalna zaščita pred iskrami robusten in vzdržljiv certifikati EN 388:2016, EN 407:2004, EN ISO 6941, EN702, EN367, EN ISO 6942:2002 dolžina: 34 cm barva: rdeča Kakovostno šivanje Vsi šivi so izdelani iz toplotno odpornih in zelo močnih kevlarskih vlaken rumene barve. Za večjo vzdržljivost in robustnost so rokavice podložene s tankimi usnjenimi trakovi. Na rokavicah velikosti 8 so te črte rdeče, na rokavicah velikosti 10 in 12 pa so iz črnega usnja. Njihov cilj je znatno podaljšati življenjsko dobo obremenjenih šivov. Za udoben občutek med nošenjem rokavic je podloga natančno zašita in napolnjena z naravnim bombažem. Grilanje » Gril dodatki » Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča

Izdelek Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča spada v skupino izdelkov Moške rokavice od znamke Feuermeister®, velikost je 12, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča - parametri izdelka

Velikost10
Velikost12
IntrastatGrily-14,00-73211190
KategorijaDodatki, Rokavice, Orodja, Moške rokavice
ZnamkaFeuermeister®
Velikost12
E-trgovinaGamisport.si

Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča - drugi zanimivi izdelki

Moško usnje žar rokavice Feuermeister BBQ Premium (malo) rdeča - kako najti najboljšo ponudbo?