Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena

Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena

Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 28,88 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena - opis izdelka

Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena Zelo uporabno večnamensko orodje 'Locker', ki ima skupaj 18 funkcij / orodij in je opremljeno z najlonskim kovčkom. Parametri: Kakovostno večnamensko orodje, primerno ne Self za aktivnosti na prostem. Posamezna orodja so v odprtem (delovnem) položaju zavarovana z varnostnim zapahom pred spontanim zapiranjem. Orodje ima zelo široko področje uporabe: do-it-yourselfers, kjer deluje veliko drugih namenskih orodij za potovanje z nahrbtnikom na hrbtu, ko v naravi uporabljate ne Self punč in majhno žago, ampak tudi klešče ali odpirač za konzerve uporabite ga, kadar je to potrebno v avtomobilu - številni različni deli vam bodo pomagali iz veliko težav Klešče so izdelane iz visokokakovostnega jekla 2CR13, posamezna orodja so utrjena: klešče in orodja za trdoto 48 Rockwell posamezni bitovi imajo trdoto 51 Rockwell Orodje je opremljeno z visokokakovostno najlonsko tulko, ki drži klešče in set bitov. Noži in mačete » Orodje » Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena

Ta izdelek najdete v skupini Večnamensko orodje, pripada znamki Baladéo.

Izdelek Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena spada v skupino izdelkov Večnamenska orodja, pripada znamki Baladéo.

Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena - parametri izdelka

IntrastatNože-0,20-82119300
KategorijaOrodja, Večnamensko orodje, Večnamenska orodja
ZnamkaBaladéo

Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena - drugi zanimivi izdelki

Multifunkcijski nož Baladéo BLI017 Omarica zelena - kako najti najboljšo ponudbo?