nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039

nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039

nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 31,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039 - opis izdelka

nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039 Ženske srednje tople smučarske nogavice iz merino volne. Na pobočjih, freerides ali skialpas. Naslednik Vertige Mid. Višina pod koleni. Lepa vožnja po pobočjih ali morda pohod po gorskih grebenih? Kakorkoli, te zmerno tople Bridgedale nogavice, naslednik Vertige Mida, prinašajo vašemu smučarju nepričakovano udobje. Merino val vas bo navdušil, tudi če imate mokre nogavice - morda znoj. In oblazinjenje na golenico, stopalo in prst se bo ves dan počutilo dobro na smučeh. Konstrukcija jela bo vaše nogavice položila na nogo, tako da bodo mehurji in izbokline postali utopični za vas. Trajnost je zagotovljena z vlakni Endurofil, kot tudi postopno zategovanje vsake preje in kasnejše pare med proizvodnjo. Zahvaljujoč temu so nogavice stabilne in se ne trudijo. Ključne funkcije Višina pod koleni. Oblazinjenje golenice, stopala in prstov. Y peta konstrukcija za pravilno sedenje nogavic. Ima obliko in nikoli ne trči. Doživljenjska garancija. 25% volna Merino 48% najlon / poliamid 25% Endurophil / Polipropilen 2% Lycra® / Elastan Nogavice » Smučarske nogavice » nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039

Izdelek nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039 spada v skupino izdelkov Ženske nogavice, je v ponudbi blagovne znamke bridgedale, je izdelan v velikosti 12-14, 5, UK, XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Ženske nogavice
Znamkabridgedale
Velikost12-14, 5, UK, XL
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale Ski Debelejše+ navy/steel/039 - kako najti najboljšo ponudbo?